Spor Şenol Güneş devam edecek

Şenol Güneş devam edecek

Paylaş
Şenol Güneş devam edecek

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, "Şenol Güneş, yeni sezonda da takımın başında olacak" dedi

Yönetimle sezon başından bu yana yaşadığı bazı fikir ayrılıkları, geçen hafta yaptığı yazılı açıklamayla zirveye çıkıp takımdan ayrılacağı yorumları yapılan Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi Finali’ni izledikten sonra İstanbul’a dönen Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Şakar’la bir araya geldi.

Toplantıda Güneş ve Şener’in rahatsız oldukları noktaları paylaştıkları ve görüş alışverişinde bulundukları öğrenildi.

Şenol Güneş’in takımdan ayrılmasından söz edilmediği belirtilen toplantıyla ilgili bilgi veren Asbaşkan Nevzat Şakar, şunları söyledi: "Bizim için zor geçen bir sezon geride kaldı. Hem malum tartışmalar, hem de yoğun maç programı herkesi yordu. Bugünkü toplantıda geçen sezonun değerlendirmesini yaptık.

Kulüple ilgili tüm sorunları masaya yatırdık. Güneş’in göreve devam edip etmeyeceğiyle ilgili bir durum gündemimizde yoktu. Çünkü bizim böyle bir sorunumuz yok. Bunu daha önce de söylemiştik. Bugün herkes kulübün geleceğiyle ilgili düşüncelerini anlattı, planlarını ortaya koydu.

Fikir alışverişinde bulunduk. Transferleri, alınacak ve gönderilecek isimleri görüştük. Kamp programını yaptık. Şenol hocamız bir etkinliğe katılmak üzere Güney Kore’ye gidecek. Biz de bu sırada kulüpteki eksikliklerin tamamlanması için çalışma yapacağız."

Başkan Sadri Şener’in üçlü görüşmede Şenol Güneş’e istediği takdirde teknik heyette revizyon yapabileceği teklifinde bulunduğu da öğrenildi.

Ömür AVCI/DHA

Haberin Devamı