Spor Şenol Güneş takviye istiyor

Şenol Güneş takviye istiyor

Paylaş
Şenol Güneş takviye istiyor

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, takımına en az 2 takviye daha yapılmasını bekliyor

Şenol Güneş, gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edecekleri için savunmada sıkıntı yaşamak istemiyor. Özellikle stoper mevkiine takviye isteyen Şenol Güneş, büyük ölçüde anlaşmaya varılan Çek savunma oyuncusu Ondrej Celustka’dan gelecek transfer oldruğuna ilişkin haberi bekliyor.

Ayrıca solbek ve stoper mevkilerinde oynayabilecek bir savunma oyuncusunun daha alınmasını isteyen Şenol Güneş, henüz Glowacki’nin sakatlığının geçmemesi, Tayfun Cora’da ise menisküs şüphesi bulunması nedeniyle sıkıntıya düştü.

BARIŞ: GELENLER GİDENLERİN YERİNİ DOLDURUR

Trabzonspor’un genç futbolcularından Barış Ataş, Hollanda kampının çok iyi gittiğini söyledi. Barış, aralarına yeni katılan futbolcularla çabuk kaynaştıklarını anlatırken şöyle konuştu:

"Yeni arkadaşlar aramıza katıldı. Uyum sürecini çok çabuk atlatıyoruz. Gelen arkadaşlarımızın giden arkadaşların yerini dolduracağına eminim. Umarım her şey güzel olur ve yeni sezona iyi bir başlangıç yaparız.

Takım olarak henüz hazır değiliz. Kondisyon ve fizik açısından da eksikliklerimiz var. Ama tüm bunlara rağmen ilk maçta iyi oynadığımızı düşünüyoruz."

SERCAN: KENDİMİ BURAYA AİTMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM

Yeni transferlerden Sercan Kaya da takımda iyi bir arkadaşlık ortamının bulunduğunu söyledi, "Hiç bir şekilde yabancılık çekmiyoruz. Herkesin bize karşı çok iyi yaklaşımı var.

Kendimi buraya ait gibi hissediyorum. Çok güzel bir kamp dönemi geçiyor benim için. İnşallah hep böyle devam eder. İlk maçıma çıkarken çok heyecanlandım. Çok güzel bir duyguydu. Bu takıma ve o formaya layık olmaya çalışacağız" dedi.

MUSTAFA: YABANCI OYUNCLULARLA HEMEN KAYNAŞTIK

Savunmanın önemli isimlerinden Mustafa Yumlu da kampın çok iyi başladığını söyledi, "İnanılmaz derecede yoruluyoruz. Ama bunun semeresini ligde göreceğiz. Yabancıların uyum sürecini tamamen atlattığını söyleyebiliriz.

Onlarla iyi kaynaştık. Oynadığımız hazırlık maçında skor önemli değildi. Bizim ne yapacağımız önemliydi. Elimizden geleni yaptık. Daha kampın başları olduğu için henüz hazır değiliz ama ne kadar erken hazır olursak o kadar iyi olacak. Kendimi şu anda yüzde 70’lerde görüyorum. Kampın sonlarına doğru daha iyi olup yüzde yüzle lige girmek istiyorum" dedi.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı