Spor Şenol Güneş'ten Göztepe maçına sürpriz kadro!

Şenol Güneş'ten Göztepe maçına sürpriz kadro!

Paylaş
Şenol Güneş'ten Göztepe maçına sürpriz kadro!

Dizindeki ağrı nedeniyle iki gündür idmanlara katılamayan Gökhan Gönül’ün ciddi bir probleminin olmadığı öğrenildi. Şenol Hoca ön liberoda ise Medel’in yanında Adriano’yu oynatmayı planlıyor.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Aytemiz Alanya’yı 1-0 mağlup eden Beşiktaş oldukça zorlanmıştı. Siyah-beyazlıları bu hafta da zorlu bir mücadele bekliyor. Sahasında Göztepe’yi konuk edecek olan Kartal; Atiba, Tolgay, Oğuzhan ve Quaresma’dan kart cezalısı oldukları için yararlanamayacak.

NECİP UYSAL YEDEK


Şampiy10'dan Erdal Cömert'in haberine göre; Teknik direktör Şenol Güneş de İzmir ekibi karşısında sahaya süreceği ilk 11’i yavaş yavaş şekillendiriyor. Gökhan Gönül dizindeki ağrı nedeniyle son iki çalışmada yer almadı ancak sağlık heyetinden alınan bilgiye göre cumartesi günü forma giymesine engel teşkil edecek bir problemi bulunmuyor.

OĞUZHAN'A AVRUPA'DAN 2 TALİP


Şenol Hoca da hazırlıklarını buna göre yapıyor ve ön liberoda Medel’in yanında Adriano’yu görevlendirmeyi planlıyor. Brezilyalı futbolcuyu daha önce bu mevkide kullanan tecrübeli çalıştırıcı, Necip’i yedek soyunduracak ve maçın gidişatına göre eğer orta alanda direnci arttırmak gerekirse 27 yaşındaki oyuncuyu sahaya sürecek.

Öte yandan sağ açıkta Jeremain Lens’i kullanması beklenen Şenol Güneş, ileri uçta ise Negredo ile Vagner Love arasında kararsız.

Haberin Devamı