Spor Şenol Güneş: Volkan Demirel'in söylediği sözler duyulsa...

Şenol Güneş: Volkan Demirel'in söylediği sözler duyulsa...

Paylaş
Şenol Güneş: Volkan Demirel'in söylediği sözler duyulsa...

Beşiktaş'ın deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş 1-1 sona eren Fenerbahçe maçını değerlendirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle:

Maçın skoruru böyle çıkmaması gerekiyor. Beklenen bir hadise değil. Bütün oyuncularımız yeteneği ve karakterini gösterdi ama becerilerini kullanamadılar. Şansları da yoktu hakikaten şanssızlık. 9 kişiden sonra oyun bitti diye düşündüler ama bu gol yenmez yani. Genç takım oyuncusu koysak dahi bu gol yenmez. Maçın tamamanı baktığın zaman bir tane Emenike'ye pozisyon verdik başka yok. Olcakmış demek ki o gol. Oyuncularımın bütün emeklerine haksızlık edemem. Bugün futbol oynayan bir takımdık ama sonucu farklı kılamadık.


"BİZE ÇELME TAKTILAR"


Şansa gol bekliyorlardı o şans onlara güldü. Bu sonuç bize de Fenerbahçe'ye de yaramıyor aslında. Fenerbahçe'nin şansının kaldığını düşünmüyorum şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi için. Volkan'ın da dediği gibi bize çelme taktılar. Advocaat'ın dediği gibi, bugün bize çelme takmış oldular. Fenerbahçe'nin de bugünkü başarısı bence o. Oyuncu değişikliğinde kimi koyarsan koy. 9 kişi kalmış rakip. Yenecek bir gol değil o! Tarifi yok... Hakettiğimiz bir skor değildi ama oldu. Böyle beklenmedik skorlar karşısında teslim olmayacağız. Ülkemizden maalesef bu skordan gidilir hep ortaya koyulan oyundan bahsedilmez. Hatalardan bahsedilir.

"VOLKAN MAÇ SONU YANIMA GELDİ"


Bu ülkede saldıranlar ceza almıyor. Üstüne prim alıyor. Volkan maç sonunda yanıma geldi. Konuştuğu kelimeleri söylemiyorum, çünkü kötü kelimeler, tehditvari kelimeler. Duyulsa suç. Biz huzursuzluk istemiyoruz. Daha önce de hiç konuşmadık. Saldırı yapanlar, vuranlar ceza almıyor ülkede, buradan [Talisca'nın hareketi] bir şey çıkarmaya çalışıyorlar. Volkan'ın bana söyledikleri duyulsa, sezonu kapatması lazım. Bana, bir oyuncuyu tehdit ettiğini söyledi. O konuşma bana yapılmaz, gelip de neyi halledeceksin? Babel'in pozisyonu tartışmasız penaltı. 2 puan gerideyken bizi şampiyonluğa layık görenler, 2 puan öndeyken görmüyor. Herhalde dualar hep başkasına. Şimdi övgüler başlayacak, son dakikada goller atan Fenerbahçe denecek. Böyle gol olmazki. Baskı yaparsın, boğarsın tamam..

Haberin Devamı