Spor Şenol Güneş'e teklif yağıyor

Şenol Güneş'e teklif yağıyor

Paylaş
Şenol Güneş'e teklif yağıyor

Rusya'dan sonra Güney Kore'den de teklif alan Şenol Güneş'in kendisine yapılan önerileri, "Yapmam gerekenler var" diyerek geri çevirdiği öğrenildi

Trabzonspor’da futbolcuların yanı sıra Şenol Güneş’e de bir çok transfer teklifi yapıldı. Şenol Güneş’e Katar, İran ve Rusya’nın yanı sıra bir dönem çalıştığı Güney Kore’den teklif geldi.

Ancak Şenol Güneş’in Avrupa hem lig, hem de kupalarında mücadele eden Trabzonspor’dan ayrılmaya sıcak bakmadığı, teklifleri incelemeden reddettiği bildirildi.

GLOWACKİ’NİN OPSİYONU KULLANILMAYACAK

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Glowacki’nin 1 yıllık opsiyonunun kullanılmayacak. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle çok fazla verim alınamayan Glowacki’nin yerine sezon sonunda daha genç bir stoperin transfer edilmesinin gündemde olduğu belirtildi. Glowacki ile ilgili kesin kararı, Şenol Güneş verecek.

OZAN İPEK İÇİN GÖRÜŞME

Öte yandan yönetim, sezon sonu için transfer çalışmalarına başladı. Bursaspor’un yıldız ismi Ozan İpek’i sezon sonunda kadrosuna katmak için görüşmeler yapıldığı, bu konuda büyük aşama kaydedildiği belirtildi.

Kulüp Başkanı Sadri Şener’in bu transfer için ısrarcı olduğu ve Ozan İpek’in menajeriyle bir görüşme yaptığı ifade edildi.

OLCAN: UYUM SORUNU YAŞAMADIM

Trabzonspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Olcan Adın, bordo mavili formaya alışmakta zorluk çekmediğini söyledi. Uyum sorunu yaşamadığını belirten Olcan, bu konuda şöyle dedi:

"Takıma geldiğim ilk günden itibaren arkadaşlarım bana sahip çıktı. Benimle çok yakından ilgilendiler. Böyle bir ortama futbolumla katkı yapmaya çalıştım. Trabzonspor forması altında iyi maçlar çıkardım ama daha iyilerini çıkarabileceğimi de düşünüyorum."

PSV MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

Trabzonspor’un 16 Şubat’ta PSV Eindhoven ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı biletleri satışa sunuldu. 13 Şubat Pazartesi gününe kadar sadece Taraftar Kart sahiplerine satılacak biletlerin fiyatları şöyle: "Maraton: 50 TL, Kapalı kenar: 75 TL, Kapalı orta: 100 TL, VIP: 250 TL, VIP Özek: 400 TL, Misafir seyirci: 50 TL."

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı