Spor Şenol Güneş'ten Quaresma açıklaması

Şenol Güneş'ten Quaresma açıklaması

Paylaş
Şenol Güneş'ten Quaresma açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, önemli açıklamalarda bulundu

TV Spor'dan Övünç Özdem'in sorularını yanıtlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, gelecek sezonun planlamasıyla ve transferle ilgili önemli ifadeler kullandı.

Tecrübeli teknik adamın röportajından öne çıkan kısımlar şunlar oldu:

"Oyuncuların isteği ile beraber kampta güzel bir çalışma ortamı. Gelecek yıl öncelikli planımız tecrübemizle beraber geçen seneki oyunun üstüne çıkmak istiyoruz.

Beşiktaş’ın başarısı için çalışıyoruz. Eksik olan tarafları aha fazla işleyeceğiz. Üst seviye takım ve üst seviye oyunculara sahibiz ama takım olgusunu ortaya çıkartmak istiyorum. Hedeflerimizi sürekli oyunculara söylüyoruz. Uyum dönemindeyiz. Sistemi ve taktiği konuşuyoruz. Değişen, gelişen ve yarışmada önde olan bir takım kurmayı amaçlıyoruz.

Şu anki kadrodan gidenler ve gelecekler olacak. 25 kişilik bir kadro düşünüyoruz. Her bölgeye iki oyuncu düşünüyoruz.

Sağda eksikliğimiz vardı, giderdik. Önceliğimiz stoper ve forvet transferi. Daha sonra arayışlarımız sürecek.

Genç oyuncuların gelişim göstereceğini düşünüyorum. Oyuncuya rağmen iş yapmam, oyuncuyla beraber iş yaparım. Beşiktaş’ın başarısına katkı verecekher oyuncuya yardım edeceğiz. Hepimiz görev adamıyız.

Slaven Bilic’in takıma çok katkı yaptığını düşünüyorum. Verdikleri için teşekkür ederim.

Benim oyuncumun en iyisini giymesini, en iyisini oynamasını, en iyisini oynamasını isterim. Takımla ilgili her konuyu yönetimle paylaşırım. Her şeyin en iyisi olsun.

Quaresma’ya teknik olarak olumsuz bir şey söyleyemem. Geçen sene oynadı. Sakatlığı yoksa çok yetenekli bir isim. Hiçbir teknik adam da yeteneğine bir şey diyemez. Hiçbir oyuncunun olumsuzluk yaratmasına izin vermem. Kulüp, başkan ve yönetim kurulu Quaresma’nın neden geldiğini, neden gittiğini biliyor. Benim için bir oyuncu değil takım önemlidir. Olumsuz bir şey yoksa başımızın üstünde yeri var. Ben fikrimi söyledim, kararı yönetim verecek.

N’Doye, Demba Ba sonrası düşündüğümüz isimlerden birisi. Oraya gelecek her oyuncu Demba Ba ile kıyaslanacak. Netice olmadan konuşmayı doğru bulmuyorum.

Douglas dışında bir iki isimle daha görüşüyoruz. Net bir durum yok şu an. Transfer Eylül ayına kadar sürecek. Oyuncu alacağız, oyuncular da satabiliriz.

Kaleciler konusunda kararı kaleciler verecek. Dört kalecimiz var. Hangisi iyiyse o oynayacak. Transfer düşünmüyoruz kaleye.

Diğer takımlar da bizim gibi şampiyon olmak için çaba veriyor. Fenerbahçe,Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor ve Başakşehir... Önemli kadrolar kurdular.

Hepimiz çarşıdan geliyoruz, halk çarşıdadır. Biz de Çarşı'nın duruşunu biliyoruz. Camiada yabancılık çekmiyorum. Taraftar da çok seviyeli.

Gökhan Töre ve Jose Sosa ile yarışta olmak istiyoruz. Beşiktaş'ın başarısı için varız. Takımda kalmalarını istiyoruz."

Haberin Devamı