Magazin Seray Kaya kimdir? Babası Hasan Kaya neden öldü?

Seray Kaya kimdir? Babası Hasan Kaya neden öldü?

Paylaş
Seray Kaya kimdir? Babası Hasan Kaya neden öldü?

Oyuncu Seray Kaya'nın babasından kötü haber geldi. Baba Hasan Kaya kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu. Bu gelişmenin ardından ünlü oyuncu Seray Kaya hakkındaki bilgiler aratılmaya başlandı.

Oyuncu Seray Kaya'nın acı günü... Şu an bir dizide rol alan Seray Kaya'nın babası Hasan Kaya kalbine yenik düştü. Bu acı olay sonrası oyuncu hakkında detaylı bilgilere sahip olmayanlar "Seray Kaya kimdir?" sorusunu sormaya başladı. İşte ünlü oyuncunun biyografisi...

Haberin Devamı

SERAY KAYA KİMDİR?

Seray Kaya, 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lise yıllarında bir güzellik merkezinde makyöz olarak hem çalışmış hemde eğitimini sürdürmüştür. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim alan Seray Kaya, ilk kez 2012 yılında yayınlanan Huzur Sokağı isimli dizide canlandırdığı Rezzan karakteri ile kameraların karşısına geçti. Birçok ünlü markanın reklam yüzü de olan Seray Kaya, bugüne kadar Evli ve Öfkeli, Rengarenk, Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol almıştır.

Şu ana kadar herhangi bir sinema filminde rol almayan oyuncu, son olarak 2016 yılında Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları “Gülümse Yeter” dizisinde Gül karakterini canlandırdı. Seray Kaya 1.65 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.

Haberin Devamı