Magazin Seray Sever astrolojiye göre evlendi

Seray Sever astrolojiye göre evlendi

Paylaş
Seray Sever astrolojiye göre evlendi

Seray Sever, dün akşam dünyaevine girdiği Eray Sünbül’le, astrolojiye göre evlendi. Oyuncu, “Yeni ay yeni başlangıçlar getiriyor. Ay hilal durumundayken evlenmek için ani bir karar aldık” dedi

Seray Sever (45), dört yıldır birlikte olduğu iş adamı Eray Sünbül’le (35) dün akşam Bodrum’da evlendi. Balık burcu olan çift, astrolojiye inandıkları için geçen hafta ani bir şekilde nikâh masasına oturmaya karar verdi.

İkili, ilk olarak önceki akşam kız isteme ve nişan merasimini gerçekleştirdi. Aile arasında geçen tören Seray Sever’in Bodrum Yalıkavak’taki evinde gerçekleşti. Nikâh töreni ise iş adamının abisi Koray Sünbül’ün evinde yapıldı. Oyuncunun nikâh şahitliğini kardeşi Soner Sever yaparken, damadınkini ise Koray Sünbül üstlendi. 30 kişilik grup daha sonra Ayana Mes Balık Restaurant’a giderek düğün yemeği yedi.


SERAY SEVER'İN GELİNLİĞİ İKİ GÜNDE HAZIRLANDI


Seray Sever’in gelin saçını Ankara’da kuaför olan kayınpederi Kaya Sünbül yaptı. Oyuncu, gecede Melih Yazgan’ın iki günde hazırladığı gelinliği giydi.


KINA İSTANBUL'DA OLACAK


Kadere ve astrolojiye inandığı için hemen evlilik kararı aldıklarını söyleyen Seray Sever, “Yeni ay Balık burcu için yeni başlangıçlar getiriyor. Ay hilal durumundayken, hemen evlenelim istedik. Sanat dünyasından arkadaşlarımı çağırdım ama ani bir karar olduğu için yetişemediler” dedi. İki hafta sonra İstanbul’a geleceklerini söyleyen oyuncu, “Güzel bir kına gecesi düzenlemeyi düşünüyoruz. Belki yazın küçük bir düğün kutlaması bile yapabiliriz” diye konuştu.


Seray Sever ve Eray Sünbül evlendi


Seray Sever yarın Bodrum'da evleniyor!


Seray Sever: Ben tam 40 yıl bu aşkı bekledim

Haberin Devamı