Spor Sercan: R.Kazan'dan teklif aldım

Sercan: R.Kazan'dan teklif aldım

Paylaş
Sercan: R.Kazan'dan teklif aldım

Bursaspor genç yıldızı Sercan Yıldırım, Rubin Kazan takımından teklif aldığını doğruladı ve "Yakında resmi teklifte bulunacaklar. Kararını kulübüm verecek" dedi

Sercan Yıldırım, yeni sezona hem takım, hem de kişisel olarak çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Avusturya kampını iyi değerlendirmek istediklerini belirten golcü futbolcu, "Hiç bir antrenmanı, hiç bir koşuyu kaçırmamak gerekiyor. Bu dönem bizim için çok önemli. İnşallah güzel çalışıp lige bomba gibi giriş yapacağız" diye konuştu.

"RUBİN KAZAN DOĞRU"

Son zamanlarda Rubin Kazan’ın transfer teklifinde bulunduğu öne sürülen Sercan, bu konuya da açıklık getirdi. Teklif aldıklarını doğrulayan Sercan, bu konuda şunları söyledi:

"Evet Rubin Kazan’dan teklif aldım. Hem kendi menajerime teklif geldi, hem de kulübe resmi teklifte bulunacaklar. Ne olur bilinmez. Ben hiç bir zaman kendi başıma, gizli saklı iş yapmadım.

Her zaman kulübümün menfaatlerini düşündüm. Ben yine karar vermiyorum, başkanım ve kulübüm bu konu ile ilgili kararı verecek."

"TÜRKİYE’DEN ÇOK SIKILMIŞTIM"

Sezon ortasında yaşadığı Rusya macerasına değinirken hiç bir şeyden pişmanlık duymadığını belirten Sercan Yıldırım, konuşmasına şöyle devam etti:

"Özgüvenim çok fazla. Hayata farklı bir bakış açım var. Rusya’ya gitme olayım bir anda gelişti. İnsanlardan ve Türkiye’den çok sıkılmıştım. Transfer haberleri, magazinsel olaylar üst üste geldi ve ben de kendime kaçış noktası olarak orayı seçtim.

Ancak olmadı. O zamanlar olmasını çok istedim. Fakat şu anda çok mutluyum. Bursaspor’da kaldığım için de hiç bir zaman pişman değilim."

"15’TEN AŞAĞI GOL ATMAM"

Her sezon olduğu gibi bu yılda gol hedefini koyduğunu ifade eden Sercan, açıklamasını şöyle tamamladı: "İnşallah tam oynarsam ve sakatlık yaşamazsam 15’in altında gol atmayacağıma inanıyorum.

Bu sezon kesinlikle böyle bir hedefim var. Tabii her zaman kesin ve büyük konuşmamak lazım ama ben bu kez büyük konuşuyorum. Beni kimse tutamayacak ve 15’ten aşağıya gol atmayacağım. Taraftara söz veriyorum."

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı