Spor Serdal Adalı sözünü tuttu

Serdal Adalı sözünü tuttu

Paylaş
Serdal Adalı sözünü tuttu

Adalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Beşiktaş eski Asbaşkanı Serdal Adalı, Van'da meydana gelen depremlerde büyük hasar gören Şehit Koray Akoğuz Lisesi'nin yerine yeni bir lisenin yapımı için bugün Van Valisi Münir Karaloğlu biraraya gelip protokol imzaladı

Adalı, "İnşallah, yapacağımız okulda başarılı ve vatanımıza milletimize faydalı çocuklar yetişir. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Van’da 23 Ekim ve 9 Kasım’da meydana gelen depremlerin ardından ağır hasar gören okulların yeniden yapılması için başlatılan yardım kampanyaları sürüyor. Deprem felaketi sonrası Adalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Beşiktaş Eski Asbaşkanı Serdal Adalı, depremde büyük hasar gören Şehit Koray Akoğuz Lisesi’nin yerine yeni bir lisenin yapımı için bugün Van Valisi Münir Karaloğlu biraraya geldi. 3

Temmuz’da başlayan futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında 152 gün cezaevinde tutuklu yargılanan ve 12 Aralık günü tahliye edilen Adalı, bugün Van Valisi Münir Karaloğlu arasında yeni okulun yapımı için protokol imzalandı. Protokol gereği Van’a 24 derslikli bir lise yaptıracak. Lise 2012- 2013 eğitim- öğretim döneminde falliyet göstermeye başlayacak.

Protokol ile ilgili bir değerlendirme yapan Adalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı, Van’da yaşanan acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. Adalı, "Adalı Ailesi olarak meydana gelen deprem sonrası oluşan yaraya bir parça merhem olabilirsek bu bize gurur verir. İnşallah, yapacağımız okulda başarılı ve vatanımıza milletimize faydalı çocuklar yetişir. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Van Valisi Münir Karaloğlu ise Adalı Ailesi’nin deprem sonrası kendilerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını belirterek, "Adalı Ailesi’nin yaptığı bu hayrı Van halkı, Van’ın çocukları ve gençleri unutmayacaklardır. Her zaman onlara minnet duyacaklardır. 2012-2013 eğitim öğretim döneminde okulumuz Vanlı çocuklarımıza hizmet vermeye başlayacak" dedi.

VAN, (DHA)

Haberin Devamı