Spor Serdar Ali Çelikler: Uçakta onları da dövsene Arda!

Serdar Ali Çelikler: Uçakta onları da dövsene Arda!

Paylaş
Serdar Ali Çelikler: Uçakta onları da dövsene Arda!

Spor yazarı Serdar Ali Çelikler, NTVSpor´da yayınlanan Kırmızı Çizgi programında haftanın gelişmelerini değerlendirirken Arda Turan için çok sert ifadeler kullandı.

Yorumcu Serdar Ali Çelikler, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray’a dönmesi gündemde olan Arda Turan için çarpıcı ifadeler kullanan Serdar Ali Çelikler, ‘Galatasaray taraftarı Arda’yı istemez’ dedi. İşte NTV Spor’da konuşan Çelikler’in o sözleri…

‘DÖVSENE ONLARI DA UÇAKTA!’


Barcelona’da bozdu kendini. Katalan basınının haberine dava açtı mı? Türkiye’de böyle sert bir haber yapıldı mı Arda için? Dövsene onları da uçakta. Arda Turan’a karşı bir grup oluştu Türkiye’de.

‘YÜZDE 75 GELMESİN ÇIKAR’


Galatasaray Arda’yı düşünmüyor diye ciddi kaynaklardan haber geldi. Arda işi şu an yok gündemde ciddi bir kaynak. Ocakta bir transfer olur mutlaka ama Arda gündemde değil şu an için. Galatasaray taraftarı arasında Arda Turan için anket yapalım, yüzde 75 ‘gelmesin’ çıkar.

‘FEDERASYON İDARE EDİYOR’


Ersun Yanal milli takımda dönmez. Mayıs’ta konuşalım. Hala Daum diyorlar milli takım için şaka gibi. Yıldırım Demirören’in aklındaki teknik direktör Mustafa Denizli idi, sonra Fatih Terim imza attı. Federasyon bir şey düşünmüyor ki baba. İdare ediyor. Evet efendim, sepet efendim.

‘AYKUT KOCAMAN O ŞANSI KAYBETTİ’


Aykut Kocaman, Milli Takım için konuşuluyordu. Fenerbahçe’ye gelmeseydi olurdu da. Hatta geçen hafta istifa etse yine Milli Takım hocası olurdu. Şimdi o şansı da kaybetti. Bizim hocamızı milli takıma layık gördüler diye Beşiktaşlılar sırtlarında taşırdı. Şimdi operasyon yapılıyor diyorlar. Milli takımın düştüğü duruma bak.

‘SERGEN YALÇIN OLABİLİR MİLLİ TAKIM İÇİN’


Yıldırım Demirören’in aklında bir teknik direktör olamaz, Şenol hoca isterse gider, istemezse kalır. Şenol hoca ne isterse o olur. Sergen Yalçın olabilir Milli Takım için… Mayısta Sergen’i konuşalım hakikaten.

Haberin Devamı