Magazin Serdar Ortaç: Donald Trump'ın bile gencecik karısı var

Serdar Ortaç: Donald Trump'ın bile gencecik karısı var

Paylaş
Serdar Ortaç: Donald Trump'ın bile gencecik karısı var

Serdar Ortaç sahne aldığı gençlik festivalinde sahneye çıkmadan önce ilginç açıklamalarda bulundu

Uludağ'da düzenlenen 'Selfy Whitefest 2017' gençlik festivalinde 'Gıybet' parçasıyla sahneye çıkan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, 1994 yılından itibaren seslendirdiği parçaları söyleyerek hayranlarına unutulmaz saatler yaşattı. Serdar Ortaç, kendisine eşlik eden dansçılarla birlikte iki saat sahnede kaldı.

'DONALD BABANIN EŞİNİN YAŞI DA KÜÇÜK'

Sahne öncesi kuliste gazetecilerin sorularını cevaplayan Serdar Ortaç, aşkta veya evlilikte yaş farkının sorulması üzerine, "Bence yaş farkı önemli değildir. Gönül ve aşkın yaşı olmaz.

Erkekte biraz daha tahammül edilebilir oluyor. Kadınlarda ise olağan dışı bir şeymiş gibi karşılanıyor. Sevmişler birbirlerini. Gereksiz bence" dedi.



Anne ve babasının arasında ise 15 yaş fark olduğunu belirten Serdar Ortaç, "Aralarında 40 yaş fark olanlar bile var. Dünyada örnekleri arasında ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump'ın bile gencecik karısı var.



Ben de Chleoe'yi sevdim evlendim. Trump baba bile sevmiş evlenmiş. Doğru, bir şey demek istemiyorum. Gönül ister ki 3- 5 yaş fark olsun, aynı anda âşık olsunlar, beraber büyüsünler, evlensinler. Aşk bu gözü yok ki" diye konuştu.

Serdar Ortaç, "Ne zaman baba olacaksınız?" sorusu üzerine ise "Kısmet" cevabı vermekle yetindi.



Amerika'da bir ajans ile çalışmaya başlayan ve kendisinden 24 yaş küçük olan eşi Chloe Loughnan'ın önümüzdeki günlerde yanına gideceğini belirten Serdar Ortaç, Mart veya Nisan ayında Türkiye'ye döndükten sonra yeni albüm çalışmalarına başlayacağını söyledi.



DHA

Haberin Devamı