Magazin Serdar Ortaç öyle bir fotoğraf paylaştı ki

Serdar Ortaç öyle bir fotoğraf paylaştı ki

Paylaş
Serdar Ortaç öyle bir fotoğraf paylaştı ki

Ahmet Kaya'nın ismi ne zaman gündeme gelse olay gecede sahnede olan Serdar Ortaç beraberinde tartışma konusu oluyor. Yıllardır süren tepkilerden bunalan ünlü popçu, defelarca özür dilemesine rağmen tekrar gündeme gelmekten rahatsız olduğunu bu kez çarpıcı bir fotoğraflar dile getirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında Ahmet Kaya'nın MGD gecesinde yaşadıklarını hatırlatıp " ‘Kimler saldırdı? Gezi Parkı’nda bize saldıranlar saldırdı. Şimdi diyorlar ki ben o sırada tuvaletteydim ben o sırada dışarıdaydım ulan hepiniz oradaydınız. Kamera kayıtlarında hepinizi görüyoruz” diye konuştu gözler yine Serdar Ortaç'a döndü.

Haberin Devamı

Ünlü popçu Başbakan'ın 'Ulan o gün hepiniz oradaydınız' sözleri üzerine çok twitter hesabından çok manidar bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta o gece sahneye çıkıp hep birlikte 10. Yıl Marşı söyleyen ünlüler yer alıyor. Ortaç, sürekli bu olayla gündeme gelmesinden duyduğu rahatsızlığı da şu mesajlarla dile getirdi.

"Gezi eylemlerine katılmadım, Ahmet Kaya'ya çatal atmadım. Daha ne kadar sürecek bu yazılar" "Bir sürü hayranım benden yeni şarkılar beklerken,bunlarla uğraşmaktan nasıl şarkı yazacağım, ben de bilemedim"