Magazin Serdar Ortaç'tan Demet Akalın'a: Kimseye güvenmeyeceksin

Serdar Ortaç'tan Demet Akalın'a: Kimseye güvenmeyeceksin

Paylaş
Serdar Ortaç'tan Demet Akalın'a: Kimseye güvenmeyeceksin

Okan Kurt ile 10 dakikada boşanan Demet Akalın haczedilen evinin fotoğrafını paylaşarak, 'Kopardığınız hortumlar yüzünden evimi su bastı' diyerek isyan etmişti. Serdar Ortaç'tan, Demet Akalın'a destek geldi

Okan Kurt ile 6 yıllık evliliği sona eren ve şu sıralar sıkıntılı günler yaşayan popçu Demet Akalın, evini su bastığını söyleyerek fotoğraf paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Demet Akalın fotoğrafın altına; 'Şu evimin sökemediğiniz, kopardığınız hortumları, bu yağmurda evi su bastırdı. Kurutma makinalarını da almışınız. Çocuğumun eşyaları perişan! Ya ben size o gün kendi elllerimle çay servisi yaptım. Müdüre güvendim, çektim çıktım evden kızımla! Bu evi, bu hale getirecek ben size ne yaptım? Soruyorum ne yaptım?' notunu yazmıştı.

'DÜNYA KADAR MALIN OLMASIN SAĞLIĞIN OLSUN'

Demet Akalın'ın bu açıklamasına Serdar Ortaç'tan destek mesajı geldi. Demet Akalın'ın açıklamasını paylaşan Serdar Ortaç, 'Evet adalet duygusallık dinlemez, herkese eşittir ancak kim yaptıysa, Demet Akalın’a; bu yaşattıklarınıza yazıklar olsun. Boşver Demet, bırak hortumları koparsınlar evden, daha iyi bir ev alacaksın ilerde. Buradan bir şey öğrendin kimseye güvenmeyeceksin! Heleki iş yaptığınız tüccarlara ikiniz de güvenmeyeceksiniz! Onlar ev araba dinlemez görüyorsun işte haciz koydular. Ancak Okan da bu duruma düşmek istemezdi. O Çocuğunun babası ve sen de iyi bir insansın. Bunların hepsi bir sınav geçecek demet. Dünya kadar malın olmasın, sağlığın olsun!' notunu yazdı.

Haberin Devamı