Magazin Serdar Seki'den açıklama

Serdar Seki'den açıklama

Paylaş
Serdar Seki'den açıklama

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin kardeşi Serdar Seki, Kuşadası konseri sonrası meydana gelen kavga nedeniyle açıklamalarda bulundu

Ünlü sanatçı Deniz Seki'nin yönetmen kardeşi Serdar Seki, Deniz Seki'nin Kurban Bayramı'nda verdiği Kuşadası konseri sonrasında Murat Yeter ile kavga ettiği iddialarına ilişkin basın açıklaması yaptı.

Haberin Devamı

İşte Seki'nin açıklaması:

"Hakkımda çıkan iddia niteliğindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır, bu nedenle siz sayın basın mensubu arkadaşlarım vasıtasıyla bu gereksiz duruma açıklık getirmek istemekteyim.

Bir süredir sayın deniz seki”nin menajerlik işlerini yönetmekteyim. Söz konusu olayda adı geçen şahısla aramızda oluşan durum tamamiyle şahsın sahne önü ve arkasındaki uygunsuz tutum ve davranışlarından kaynaklanmaktadır. Murat beyin sahne performanslarının düşüklüğü,toplantılarda gösterdiği ilgisiz tavırlar,sahne esnası ve sonrasındaki çevresine ve Deniz SEKİ markasına vermiş olduğu maddi ve manevi zararların yanı sıra, grup içerisindeki tutarsız hareketleri , daha öncede bir çok orkestrada yaşadığı gibi işten çıkartılması gereğini doğurmuştur.Ekip olarak daha önceden vermiş olduğumuz bu kararımızı yine profesyonelliğin vermiş olduğu olgunlukla karşılayamadan takındığı agresif tavırları neticesinde konser sonrasında arbede yaşanmıştır.Şahıs verdiği demeçlerle yeni çıkaracağı albümünün reklamını yapmak amacındadır.Yaşanan olayda tarafıma yöneltilmiş olan tüm iddialar yanıltıcı ve gerçeklikten uzaktır. Üzülerek söylüyorum ki Murat YETER “altında kalmadım,gereğini yaptım” dediği hiç bir hareketi yapamamıştır bunlar kendi kurduğu orkestrasının tonmaisterden vokalistine, klavyecisinden gitaristine kadar şahitlerle sabittir.

Haberin Devamı

Ülkemizde bukadar üzücü olaylar yaşanırken kamuoyunu bu tarz çirkin ve gereksiz haberlerle kirletmek biz Skare prodüksiyon ve Seki müzik ailesini derinden yaralamıştır.Siz sayın basın mensubu arkadaşlarım vasıtasıyla tüm kamuoyundan özür dilemeyi bir borç biliriz.