Spor Serdar takıma döndü

Serdar takıma döndü

Paylaş
Serdar takıma döndü

Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 6 aydır sahalardan uzak kalan Eskişehirspor'un orta sahadaki dinamosu Serdar Özbayraktar, sakatlıktan kurtulup takımla çalışmalara başladı

Aylar sonra ilk kez takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmanlara katılan Serdar’ın neşeli ve moralinin yerinde olduğu gözlendi. Serdar, görev verilmesi halinde forma giymeye hazır olduğunu belirtirken, teknik direktör Rıza Çalımbay da, Serdar’ın iyileşmesine sevindiklerini söyledi. Çalımbay, Serdar’ı son iki maçta kadroya alacağını kaydetti.

Eskişehirsporlu taraftarların “Buldozer” adını verdikleri Serdar Özbayraktar, geçen yıl Ekim ayında A2 takımı ile yapılan antrenman maçında sakatlanmış ve aylarca takımdan uzak kalmıştı.

KONGRE 5 HAZİRAN’DA


Öte yandan kırmızı siyahlı takımın olağan genel kurulunun 5 Haziran’da yapılacağı belirtildi. Yeniden başkanlığa aday olacağını açıklayan Kulüp Başkanı Halil Ünal, şu anda 619 olan üye sayısının yetersizliğinden yakındı.

Ünal şöyle konuştu: “Göreve geldikten sonra toplu üye kaydı yapılmadı. Yönetmelik çerçevesinde başvuruları değerlendirip üye yaptık. Şu anda 619 üyemiz bulunuyor. Bana göre Eskişehirspor gibi bir kulüp için bu sayı çok az.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi 10 bini bulan üyemizin olması gerekir. Üye sayısının fazla olması o kulübün itibarını da artırır. Eskişehirspor’a gönül verenleri üye olmaya davet ediyoruz. 5 Haziran tarihinde üye aidatlarını yatırmayan üyeler oy kullanamayacak. Bunun için üyelerin bir an önce aidatlarını yatırmalarını istiyoruz.”

Eyüp KELEBEK / ESKİŞEHİR,(DHA)

Haberin Devamı