Magazin Seren Serengil, şov yapıyor diyenlere bakın nasıl cevap verdi!

Seren Serengil, şov yapıyor diyenlere bakın nasıl cevap verdi!

Paylaş
Seren Serengil, şov yapıyor diyenlere bakın nasıl cevap verdi!

3 gün zorlama hapis cezası alan Seren Serengil dün gerekçeli karar yazılmadığı için cezaevine girmedi. Bunun üzerine bazı magazin programlarında Seren Serengil'in şov yaptığı konuşulmaya başlandı. İşte Seren Serengil'in 'Şov yapıyor' diyenlere cevabı...

Star TV'de Duymayan Kalmasın programında yorumculuk yapan Seren Serengil, Seda Sayan'ın dünkü programında Sinem Yıldız'ın "Seren şov yapıyor" sözlerini duyunca saç diplerini gösterdi.


'BU KADAR GADDAR OLMAYIN'


O sözlere tepki olarak dökülen saçlarını göstermek için saç diplerini açıp gösteren Seren Serengil şu sözleri söyledi:

"Gördünüz mü? Bunlar hep şov. Bütün saçlarım döküldü. Bu kadar gaddar olmayın. Ben bütün programcı arkadaşlarımın programlarına da bağlanıyorum, sizi kırmayıp. Ama bua yıp bir şey artık. Ben böyle dik durdukça da siz başka türlü yorumluyorsunuz işi..."


BAKIM YAPTIRDI


Öte yandan Seren, dün iki saatlik canlı yayında annesi ve hayranları ile vedalaştı. Eve gidip kuaförünü, makyözünü çağırdı. Tüm bakımlarını yaptırdı. Evdeyken Seda Sayan'ın programına da bağlandı. Ama hakim, infaz kararını imzalamadığı için hapse giremedi. Seda Sayan programın ilerleyen bölümlerinde Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman'ı da programa bağladı. Telefon görüşmesinin ardından Nevin Hanım'ın tansiyonunun yükseldiği ve fenalaştığı ortaya çıktı.






Son dakika! Seren Serengil'i cezaevine almadılar

Haberin Devamı