Cumartesi Postası Serenay Sarıkaya: Kerem bana bir kadın olarak kendimi çok değerli hissettirdi

Serenay Sarıkaya: Kerem bana bir kadın olarak kendimi çok değerli hissettirdi

Paylaş
Serenay Sarıkaya: Kerem bana bir kadın olarak kendimi çok değerli hissettirdi

Oyuncu Serenay Sarıkaya, ELLE Dergisi'ne 3 yıldır birlikte olduğu meslektaşı Kerem Bürsin'e dair samimi açıklamalarda bulundu

İşte Serenay Sarıkaya'nın açıklamalarından öne çıkanlar...

● Çok duygusalım, reklamlara bile ağlamışlığım vardır. Sevdiklerime zarar gelirse ve yanlış anlaşılırsam üzülürüm.

● Eğlenmeyi severim, gülmek için fırsat kollarım. Küsmeyi de, küseni de sevmem. Birine kızarım ama kızdığımı unuturum.

● Erken uyanmayı sevmem, gece insanıyım. Gecenin yaratıcılığımı artırdığına inanıyorum.

● İki köpeğim var; onlarla vakit geçirmeye bayılıyorum. Evcimenim, misafirleri ve sohbet etmeyi seviyorum.

● Gelecekle ilgili, olmasını istediğim her şeyi, tüm dileklerimi bir deftere yazıyorum. Ya da istediğim bir şeyin resmini çiziyorum. Bir şeyi somutlaştırdığınız zaman evren onu mesaj olarak algılamak ve harekete geçirmek zorunda. Hem istiyorum hem çalışıyorum hem de bekliyorum. Böyle bir sistem geliştirdim ve benim için işe yarıyor.



● İyi beslenirim, sporu aksatmam. Büyük salon sporlarını değil, bireysel yapabileceğim spor dallarıyla ilgilenmeyi seviyorum.

● Aşk her anlamda insanı güzelleştiriyor. Daha iyi bir insan olmak için birçok sebep veriyor. Bir birliktelikte birbirine ilham vermek, paylaşmak, öğrenmek, birbirini yüceltebilmek ve birlikte yükselebilmek çok önemli. Ben bu konuda çok şanslıyım. Biz Kerem ile (Bürsin) bu kadar zor bir sektörde bunu çok iyi becerebildik.

● Kerem ile birbirimizi eleştirmek konusunda da dürüst ve netiz. Bir gün aynı projede rol almayı ikimiz de çok isteriz. Birlikte çok fazla film ve dizi izliyoruz. Yeni yerler görmeyi çok seviyoruz.




● Her ilişki kişiyi değiştirir, ben de mutlaka Kerem ile değişmişimdir. Birlikte pek çok şey yaşadık. Öncellikle bana bir kadın olarak kendimi çok değerli hissettirdi. Bunun için ona teşekkür ederim. Önceliklerimin farkına varmama sebep oldu, paniğimi azalttı.

● Hırs bana negatif bir duygu çağrıştırıyor. Hırslı değilim ama tutkulu bir insanım.

Haberin Devamı