Magazin Serenay Sarıkaya'ya ödül

Serenay Sarıkaya'ya ödül

Paylaş
Serenay Sarıkaya'ya ödül

Dijital platform puhutv'den yayınlanan Çi'de Duru karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya, dizideki performansıyla Ayaklı Gazete Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı

Geçen günlerde Mehmet Günsür, Serenay Sarıkaya ile dizideki sevişme sahneleri nedeniyle eşi Katerina Mongio'nun sorun çıkardığı iddialarına karşı, ''Katerina’nın sevişme sahnelerini izlemediği, beni kıskandığı konuşuluyor. Bu çok komik. Çünkü eşim diziyi zevkle izliyor, beğeniyor, ekibi takdir ediyor. Ayrıca Serenay ile araları çok iyi'' açıklamasını yapmıştı.



Fi dizisinin 2. sezonu Çi'nin 3. bölümünde Duru’nun Can’ın oyununa oyunla karşılık vermesi hesaplayamadığı sonuçlar doğururken, Sadık da Özge'ye oynadığı oyunun bedelini ödemek zorunda kaldı. Çi'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmamak üzere değişmeye başladı.

Öte yandan bölüme damga vuran sahne ise Can ve Duru'nun yani Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'in sevişme sahnesi oldu.

İşte Ozan Güven ve Serenay Sarıkaya'nın o sevişme sahnesi...



Dizi sezona başlamadan önce oyuncular ''Bu sezon ateşli sahne yok'' demişti. Ancak 3. bölüme geldik hâlâ ateşli sahneler var.

'BEĞENDİNİZ Mi?'

Geçen akşam Arnavutköy'de bir balıkçı çıkışı görüntülenen Ozan Güven ise Çi dizisinde Serenay Sarıkaya ile olan sevişme sahneleriyle ilgili muhabirlere "Beğendiniz mi?" demekle yetindi.


Fi dizisinin 2. sezonu Çi 3. bölüm fragmanı yayınlandı!


Fi dizisinin yeni sezonu Çi'de karakterler ters köşe yapacak




Haberin Devamı