Magazin Serenay Sarıkaya'yı bilirkişi haklı buldu!

Serenay Sarıkaya'yı bilirkişi haklı buldu!

Paylaş
Serenay Sarıkaya'yı bilirkişi haklı buldu!

Serenay Sarıkaya 15 yaşındayken Antalya'daki bir mankenlik ajansı ile sözleşme imzalamıştı. İki yıl sonra İstanbul'a gelen Serenay kendi çabası ile oyunculuğa başladı. Ajansın sahibi Esra Keskinkol, Serenay ünlü olunca 'Ben olmasam o olmazdı' diye dava açtı. Bilirkişi, mahkemeye şu raporu gönderdi: 'Çocuk yaşta bilmediği bir hayatın içine sokulmuş. Ajans iş bağlantısı da yapmamış'

Serenay Sarıkaya henüz 15 yaşındayken doğup büyüdüğü Antalya'daki Es-Line Ajans'ın kadrosuna girmiş, 2007'de 5 yıllık bir anlaşma imzalamıştı. Ajansın sahibi Esra Keskinol 2008'de İstanbul'a gelip oyuncu olan Serenay Sarıkaya'ya sözleşmeye uymadığı gerekçesiyle 3 yıl önce 3 bin 500 TL'lik dava açmıştı. ''Ben olmazsam Serenay olmazdı, şöhretten sonra anlaşmaya uymadı'' demişti.

''HİÇBİR ŞEY BİLMİYORDU''

Mahkeme, Serenay Sarıkaya'nın sözleşmeyi ihlal edip etmediğinin tespiti için dosyayı bilirkişiye gönderdi. Hazırlanan raporda şu ifadelere yer verildi:

''Serenay 15 yaşında kız çocuğuyken bir şey bilmeden ticari hayatın içine sokulmuştur. Mankenlik eğitiminden geçtiğine dair belge yoktur. Ajans 2008'den beri Serenay için iş bağlantısı kurmamış, sözleşme de yapmamıştır.''

ÇOK KONUŞULDU

Serenay Sarıkaya, Hakan Yıldırım'ın, Beşiktaş Four Seasons Hotel'deki defilesini izledi. Defileye Dilara Fındıkoğlu imzalı bir elbiseyle katıldı. Serenay'ın 6 bin 400 TL'lik Christian Dior marka çizmeleri de sosyal medyada çok konuşuldu.




Serenay Sarıkaya'dan çıplak sesle Firuze performansı


Haberin Devamı