Magazin Sergen Yalçın cinsel sağlık reklamında oynadı

Sergen Yalçın cinsel sağlık reklamında oynadı

Paylaş
Sergen Yalçın cinsel sağlık reklamında oynadı

Türk futbolunun efsane isimlerinden Sergen Yalçın, İbrahim Etem - Menarini grup tarafından toplumun sürdürülebilir sağlığına katkıda bulunmak hedefiyle hayata geçirilen “Sen Bitti Demeden Bitmez” kampanyasının yüzü oldu

Türkiye’deki 110 yılı aşan deneyimi ve İtalya’nın en büyük, Avrupa’nın en önemli ilaç şirketlerinden Menarini Group’un global bilgi birikimi ile toplum sağlığına katkı sağlayan projeler hayata geçiren İbrahim Etem - Menarini, erken boşalma konusuna dikkat çekmek için Türkiye genelinde bir “Cinsel Farkındalık Kampanyası” başlattı.

Kampanyada, erken boşalma tedavisinden sonra yaşanan pozitif dönüşüm, futbol maçındaki uzatma dakikalarında atılan golün verdiği zevk üzerinden anlatılıyor. Kampanyanın reklam yüzü ise Türk futbolunun efsane yeteneklerinden biri olan ve uzatma dakikalarında attığı golleriyle bilinen Sergen Yalçın oldu.



'SERGEN SAYESİNDE KAMPANYA DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞACAK'



Sergen Yalçın’ın projeye dahil olmasıyla Türkiye çapında daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflediklerini belirten İbrahim Etem - Menarini Pazarlama Müdürü Ecz. Rana Şengil: “Sergen Yalçın ile yaptığımız yaratıcı kampanya ile mesajlarımızı günlük hayatta rahatça kullanılabilecek bir dil ile veriyor ve bu konuyu açıkça ifade edemeyen, konuşamayan erkeklere ulaşmayı hedefliyoruz. Film ile yönlendirdiğimiz “SenBittiDemedenBitmez.com” web sitemiz aracılığıyla da erkek hedef kitlemizin hem bu durumun bir tedavisi olduğunu duymasını hem de tedaviye yönelik motivasyonlarını artırmak istiyoruz. Erken boşalma çiftlerin sorunu ve kadınlara yönelik projeleri de hayata geçireceğiz.” dedi.




Sergen Yalçın ise kampanyayı şu şekilde yorumladı:

"Fikir çok kreatif, konuyu uzatma golleri üzerinden anlatmak ince bir zeka ürünüydü. Ben de bu tip işleri seviyorum. Uzatma golleri de benim için ayrıca özel bir konu. Ben tüm erkeklerin çok ilgisini çekecek bir kampanya olduğuna inandığım gibi kadınların da ilgisini çekeceğine inanıyorum. Çünkü bu karşılıklı yaşanan bir olay, erkekleri ilgilendirdiği kadınları da ilgilendiriyor. Umarım bu sayede daha fazla kişide doktora gitme ve doğru tedavi yöntemlerinden yararlanma konusunda bir bilinç oluşur" şeklinde konuştu.


'BU BİR RAHATSIZLIK VEYA MÜSTEHCEN BİR ŞEY DEĞİL'


Bunun bir rahatsızlık olduğunu ve müstehcen bir şey olmadığını belirten Sergen Yalçın, "Projeyi bana hemen söylemediler bir teklifleri olduğunu belirtip bir kaç kez konuştuktan sonra söylediler. Başta ben neden böyle bir projede yer alacağım diye düşündüm fakat bu toplum sağlığı ile ilgili bir durum bu yüzden biten evlilikler var. Çok şükür bunu bir tedavisi de var" dedi ve ekledi: "Ayrıca Ben böyle bir sorun yaşamadım ama yaşasaydım bunun tedavisi var gider tedavi olurdum, bu tarz konularda çekinmez gayet rahat şekilde anlatır, tedavisine bakardım ama biz toplum olarak cinsellik bakımından gerideyiz. Buna hazır mıyız, bilemiyorum" dedi.


Erken boşalmanın sebebi nedir? Tedavisi var mıdır?

Haberin Devamı