Serik Serik Belediyespor'dan, Antalyaspor Başkanı Öztürk'e ziyaret

Serik Belediyespor'dan, Antalyaspor Başkanı Öztürk'e ziyaret

Paylaş
Serik Belediyespor'dan, Antalyaspor Başkanı Öztürk'e ziyaret

Serik Belediyespor'dan, Antalyaspor Başkanı Öztürk'e ziyaret

SERİK, (DHA) - SERİK Belediyespor yöneticileri Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Regnum Carya Otel Onursal Başkanı Fikret Öztürk'ü ziyaret etti.
Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Aksu ve beraberindeki heyet Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Otel'de Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Regnum Carya Otel Onursal Başkanı Fikret Öztürk'e ziyarette bulundu. Ziyarette Serik Belediyespor Asbaşkanı Bünyamin Okudan, Futbol Şube Sorumlusu İsmail Kökalışlar, Yönetim Kurulu Üyesi Namık Kemal Kılınç, Antalyaspor Altyapı Futbol Direktörü Sedat Karabük, Yönetim Kurulu Üyesi Namık Kemal Kılınç ve Genel Menajer Servet Çavuşoğlu da yer aldı.
Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Aksu, Ali Şafak Öztürk ve Fikret Öztürk'e adlarının yazılı olduğu Serik Belediyespor forması hediye etti.
Ali Şafak Öztürk, Serik Belediyespor'un kardeş kulüp olduğunu söyledi. Serik Belediyespor'un bu yıl ligde iyi bir başarı elde ettiğini aktaran Öztürk, "Kulübü daha iyi yerlerde görmek arzusu içerisindeyiz. Takımın bu yıl ikinci lige çıkması en büyük temennimiz. Antalyaspor olarak her zaman Serik Belediyespor'un yanındayız" dedi.
Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Aksu da "Antalyaspor bizim gurur kaynağımız, Sayın Başkan ve yönetim kurulu üyeleri her zaman bize destek olmuştur. Alt yapıdan bize oyuncu takviyesi yapmışlardır. Bundan sonra da Antalyaspor ile karşılıklı futbolcu alışverişi yapacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı