Spor Servet, gözden düştü

Servet, gözden düştü

Paylaş
Servet, gözden düştü

Turkcell Süper Lig'de üst üste aldığı başarısız sonuçlarla şampiyonluk yarışından kopan Galatasaray'da, tecrübeli defans oyuncusu Servet Çetin formayı unuttu

Sarı-kırmızılı takıma 2007-08 sezonunda Sivasspor’dan transfer olmasının ardından tüm teknik adamların değişmezleri arasına giren ve taraftarların beğenisini kazanan Servet Çetin, son maçlarda teknik direktör Frank Rijkaard’ın gözünden düştü.

Hollandalı teknik adam, sezon başında Gökhan Zan ile birlikte defansın göbeğinde kullandığı ve sezonun önemli bölümünde kadrosunda görev verdiği Servet Çetin’e, son haftalarda daha az şans tanırken, son 3 maçta ise bu oyuncuyu sahaya hiç sürmedi.

Ligde en son 11 Nisan Pazar günü deplasmanda 1-1 berabere kalınan Sivasspor karşılaşmasında oynayan Servet Çetin, ardından yapılan Diyarbakırspor ve Manisaspor maçlarında yedek soyunurken, son Bursaspor mücadelesinde ise kadroya dahi giremedi.

Servet Çetin’in, Bursaspor maçını izlemek için Ali Sami Yen Stadı’na dahi gelmemesi dikkat çekmişti.

BU SEZON 40 MAÇ

Servet Çetin, bu sezon Galatasaray formasıyla ligde 23, UEFA Avrupa Ligi’nde 11 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 6 maça çıkarak toplamda 40 karşılaşmada oynadı.

Ligin ilk yarısında sadece Denizlispor maçını kaçıran Servet, ikinci yarıda ise 6 maçta forma şansı bulamayarak teknik direktör Rijkaard’ın gözünden düştüğünün sinyallerini verdi.

Ligde oynadığı maçların tamamında 90 dakika sahada kalmayı başaran Servet, takımda en fazla süre alan isimler arasında yer alıyor. Servet, bu sezon Turkcell Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde 1’er gol kaydetti.

AA

Haberin Devamı