Spor Servet: Terim varsa başarı var

Servet: Terim varsa başarı var

Paylaş
Servet: Terim varsa başarı var

Servet Çetin yaptığı açıklamada, 'Bir takımın başında Fatih Terim hocaysa kesinlikle o takımın başarılı olması gerekiyor'dedi

Galatasaray’ın milli futbolcusu Servet Çetin, yeni teknik direktörleri Fatih Terim’in başarısızlığı kabul etmeyen bir yapıya sahip olduğunu belirterek, "Bir takımın başında Fatih Terim hocaysa kesinlikle o takımın başarılı olması gerekiyor" dedi.

Tecrübeli futbolcu, Galatasaray Televizyonu’na yaptığı açıklamada, Terim’in en büyük farkının bugüne kadar elde ettiği başarılar olduğunu, bu nedenle takımdaki yerli ve yabancı bütün futbolcuların hocalarına karşı ayrı bir sevgi ve saygısı bulunduğunu ifade etti. "Tabii ki işimiz zor. Çünkü Fatih hoca başarı elde etmeyi seven bir hoca. Onu da mutlu etmemiz için kesinlikle başarılı olmamız gerekiyor" diyen Servet, şunları kaydetti: "Fatih hocanın en büyük farkı başarıları. Sonuçta Türkiye’de elde edilemeyecek başarıların hepsini elde etti.

O yüzden gerek yerli, gerek yabancı oyuncuların Fatih hocaya karşı ayrı bir sevgisi, ayrı bir saygısı oluyor. Kesinlikle otorite anlamında da takıma olumlu yönde yansıyor. Bir takımın başında Fatih Terim hocaysa kesinlikle o takımın ya da milli takımın başarılı olması gerekiyor. Başarısızlığı kabul etmeyen bir hocamız var. Tabii ki işimiz zor çünkü Fatih hoca başarı elde etmeyi seven bir hoca. Onu da mutlu etmemiz için kesinlikle başarılı olmamız gerekiyor."

Taraftarların geçen sezonu unutmaları gerektiğini anlatan Servet, ufak tefek kazaların her zaman her takımın başına gelebileceğini anlatarak, şu ifadeleri kullandı: "Biz oyuncular gerçekten hangi formayı giyersek giyelim... Şu anda Galatasaray forması giyiyoruz ve Galatasaray’ın en iyi yerde bitirmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Zaman zaman aksilikler oluyor, sakatlıklar oluyor, performansımızın düştüğü zamanlar oluyor, kötü oynadığımız zamanlar oluyor. Bunlar gayet normal.

Bilsinler ki biz Galatasaray’ın başarılı olmasını onlardan daha çok istiyoruz. O yüzden geçen seneden bir ders çıkardık. Geçen sene de kadromuz çok genişti, çok iyiydi ama tek handikapımız yabancı oyunculardan çok fazla faydalanamadık. Sakatlıklar oldu, kırmızı kartlar oldu.

Çok fazla flaş transferlerimiz, flaş oyuncularımız forma bulamadığı için yabancılardan da yararlanamadığımız için bir sıkıntı yaşadık." Geçen sezon aldıkları kötü neticelerle yeni statlarının keyfini çok fazla yaşayamadıklarını kaydeden Galatasaraylı futbolcu, "1-2 maçın dışında çok da fazla keyif alamadık. Bu da gayet normal.

İnşallah bu sene çok iyi maçlar çıkartırsak, tribünlerimiz de dolarsa hem teknik ekibimiz hem biz hem de taraftarlarımız çok güzel bir sezon geçirir" diye konuştu.

Haberin Devamı