Magazin Sevda Demirel kimdir?

Sevda Demirel kimdir?

Paylaş
Sevda Demirel kimdir?

Ivana Sert’in albüm yapmasına “katliam” diye tepki gösteren Sevda Demirel Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak “Türkiye’ye gelen yabancı kadınlar işimizi ve eşlerimizi alıyor” dedi. Sevda Demirel’in bu çıkışından sonra gündem oldu. Peki, Sevda Demirel kimdir? İşte detaylar…

Ivana Sert’in albüm yapmasına tepki gösteren Sevda Demirel 2. Sayfa programına bağlanarak Türkiye’deki yabancı manken ve şarkıcılarla ilgili tepki çekecek açıklamalarda bulundu. Programın takipçilerinin de tepki gösterdiği Sevda Demirel internette gündem oldu ve kendi albümü için reklam yapmakla eleştirildi. Bu yaşananların ardından Sevda Demirel kimdir? sorusu internette aratılıyor. İşte detaylar…

Haberin Devamı

SEVDA DEMİREL KİMDİR?

Türk model, şarkıcı, sinema oyuncusu ve program sunucusu Sevda Demirel, 28 Nisan 1972 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Gaziantep’li olan ancak gençlik yılları Almanya’da geçen Sevda Demirel, lisede okurken basketbol takımında idi. 16 yaşındayken anne ve babası boşandı, aynı yıl İstanbul'a geldi ve mankenlik yapmaya başladı. Kuzey Irak da dahil çeşitli yerlerde 8 yıl sahnelerde şarkıcılık yaptı.

Kuzey Irak da dahil çeşitli yerlerde 8 yıl sahnelerde şarkıcılık yaptı. Birkaç filmde oynadı. 1996 yılında Salih Güney ve Engin Koç ile birlikte “Otostop” filminin başrolünde oynadı.

Silikonlarının patlaması ve Hande Ataizi'ye attığı tokat gibi sansasyonel olaylarla gündeme gelmiştir. Sevda Gibi (2002), Sus (2005) ve Uyanma Vakti (2008) adlı albümleri vardır.

Haberin Devamı