Kültür - Sanat Sevdiklerinize yeni yılda sanat hediye edin
Paylaş
Sevdiklerinize yeni yılda sanat hediye edin

Sanatın ve sanatçının değerinin farkında olan Park Dedeman Levent, Aya Gallery & Müzayede Evi ile organize ettiği Yeni Yıl Müzayedeleri ile sanatseverleri ağırlıyor. Keyifle gezebileceğiniz sergiler düzenleyen Aya Gallery, 9 ve 23 Aralık tarihlerinde gerçekleştireceği müzayedelerle sevdiklerine uzun yıllar hatırlanacak hediyeler vermek isteyenlerin uğrak noktalarından oluyor

AYA Gallery & Müzayede Evi’nin organize ettiği Yeni Yıl Müzayedeleri’nin ilki 9 Aralık tarihinde saat 16.00’da Park Dedeman Levent’te gerçekleşecek.

Mükemmel konumu ve kalitesiyle ideal bir şehir oteli olmasının yanında aynı zamanda sanata koşulsuz desteği ile bilinen Park Dedeman Levent’te, karma ve solo sergilerin yanında müzayedeler de gerçekleştiriliyor. AYA Gallery Küratörü ve Türkiye’nin ilk yabancı kadın Müzayede Yöneticisi olan Yuliya Ergene, modern hayatın vazgeçilmez merkezleri olan otellerde galeriler kurarak plastik sanatları her kesimden insana ulaştırmaya çalışıyor.

Park Dedeman Levent içerisinde yer alan Aya Gallery sayesinde Park Dedeman Levent’in sanatseverlerin uğrak bir adresi haline geldiğini belirten Park Dedeman Levent Genel Müdürü Tunay Erdal, “Aya Gallery ile sanatçılara kendilerini gösterebilecekleri, misafirlerimizin ise keyifle gezebilecekleri bir alan yaratmış olduk” dedi.

Yeni Yıl Müzayedelerinde özellikle küçük eserlere çokça yer verdiklerini belirten AYA Gallery Küratörü Yuliya Ergene, “İnsanların sevdiklerine sanat hediye etmesini seviyoruz. Orijinal eserler değer kaybetmedikleri gibi gün geçtikçe değerlenirler ve ayrıca eşsiz olduğunu düşündüğümüz kişilere verilebilecek en ideal hediye olabilirler. Bir kupa, bir gömlek, bir parfüm gibi bitip, eskimeleri söz konusu değildir ve özellikle istenmedikçe yok olmazlar. Belki de en önemlisi sizi anlatır ve hatırlatırlar” dedi.

İkincisi 23 Aralık tarihinde Park Dedeman Levent’te gerçekleşecek olan Yeni Yıl Müzayedelerinde satışa sunulacak toplam 100 lot ’un neredeyse tamamı 100 Lira’dan başlıyor.

Haberin Devamı