Keles 'Sevgi eli' bu kez Nazmiye nineye yardıma koştu

'Sevgi eli' bu kez Nazmiye nineye yardıma koştu

Paylaş
'Sevgi eli' bu kez Nazmiye nineye yardıma koştu

'Sevgi eli' bu kez Nazmiye nineye yardıma koştu

Orhan BOZDEMİR/KELES, (Bursa), (DHA) - BURSA'da, Keles Kaymakamlığı tarafından yaşlılara yardım etmeyi amaçlayan 'Sevgi Eli' projesi kapsamında 87 yaşındaki Nazmiye Satık ziyaret edildi. Keles Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Keles Kaymakamlığı ile Keles Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi öğretmen ve öğrencileri tarafından başlatılan “Sevgi Eli”projesi, ihtiyaç sahibi yaşlılara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Keles Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu tarafından tespit edilen 87 yaşındaki Nazmiye Satık'ı, Keles Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve vakıf çalışanları ziyaret etti. Kıranışıklar Mahallesi'nde tek başına yaşamını sürdüren Nazmiye Satık'ın vakıf çalışanları tarafından ev temizliği yapılırken ihtiyaçları da giderildi.

Keles Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın “Kaymakamlık olarak her aşamasında önemle desteklediğimiz 'Sevgi Eli' projesinde, kadim kültürümüzün güzel değerlerini yaşatmanın örneğini sergileyen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve Vakıf personelimize teşekkür ederiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı