Magazin Sevgili kucağında alışveriş

Sevgili kucağında alışveriş

Paylaş
Sevgili kucağında alışveriş

Denizde geçirdiği kaza sonrası ayağı kesilen şarkıcı Sevda Demirel önceki gün Nişantaşı'nda kendisini kucağında taşıyan sevgilisiyle Citys'de alışverişe çıktı

Arabasından güçlükle indikten sonra sevgilisi Akın Kara'nın kucağına alıp yardımına koştuğu Demirel, çevredekilerin meraklı bakışları altında içeriye girerken köpeği Shila'yı ise vale görevlisinin taşıdığı görüldü.

Haberin Devamı

Birkaç parça eşya aldıktan sonra dışarıya çıkan ünlü şarkıcı, görevlilerin getirdiği bir sandalyeye oturarak dışarıda otomobilini bekledi. Birkaç gün önce sevgilisi Kara ile gittiği adalarda kullandığı zodyağın pervanenisin ayağını parçaladığını anlatan ve ayakta duramayan Demirel, yaşadıklarını "Denizde çok ciddi bir kaza atlattım neyse ki ayağımda kalıcı hasar oluşmadı. Zodyağın pervanesi ayağımı çok kötü parçaladı öyle ki neredeyse kemiğimi görecektim" diyerek anlattı.

Gazetecilerle tanıştırdığı sevgilisiyle yeni barıştıklarını da sözlerine ekleyen Demirel "MGD gecesinde giydiğim elbisem nedeniyle bana küsmüştü ama yeni barıştık. Şimdilik evlilik yok ama imam nikâhımızı yaptık" dedi.

Milliyet

Haberin Devamı