Dünya Sevgililer Günü için oğluna kız arkadaş arayan kadın yakalandı

Sevgililer Günü için oğluna kız arkadaş arayan kadın yakalandı

Paylaş
Sevgililer Günü için oğluna kız arkadaş arayan kadın yakalandı

ABD'nin Maryland eyaletinde bulunan Towson Üniversitesi'nde dolaşarak kız öğrencilere oğlunun fotoğrafını gösteren anne, şikayetler üzerine polis tarafından gözaltına alındı

ABD'deki Towson Üniversitesi öğrencileri, 50'li yaşlarda bir kadının, kampüste dolaşarak kız öğrencilere bir fotoğraf gösterdiği yönünde polise şikayette bulundu.

Haberin Devamı

Öğrenciler, kadının günlerdir kampüste ve okulun kütüphanesinde dolaştığını ve gördüğü kız öğrencilere oğlunun fotoğrafını göstererek Sevgililer Günü buluşması ayarlamaya çalıştığını söyledi.

Öğrenciler bu durumdan huzursuz olduklarını belirterek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine polisler, üniversitenin kamera görüntülerini inceledi ve kadını görenlerin kendilerine ulaşması yönünde çağrıda bulundu.

​Çok geçmeden yakalanan şüheli kadın, ifadesinde oğlunun 14 Şubat Sevgililer Günü'ne yalnız girmesini istemediğini, bu yüzden de oba kız arkadaş bulmaya çalıştığını söyledi.

Polisler, kadın hakkında yasal bir işlem yapılmasına gerek duyulmadığını, ancak bu duruma son vermesi konusunda kendisini uyardıklarını söylediler.

Haberin Devamı