Türkiye (Son Dakika) Sevgilisi ve onun karısıyla plan yapıp kocasını öldürttü

Sevgilisi ve onun karısıyla plan yapıp kocasını öldürttü

Paylaş
Sevgilisi ve onun karısıyla plan yapıp kocasını öldürttü

Aydın'da vahşice işlenen bir cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yol kenarında kafasına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş olarak bulunan iki çocuk babası 57 yaşındaki Halil Hazar'ın, vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan Halil Hazar'ın eşi Keziban Hazar'ın (41), ilişkisi olduğu komşusu Bülent Güzel ve eşi Kamile Güzel ile kocasının ölümü üzerine plan kurduğu belirlendi.

Haberin Devamı

KOMŞU ÇİFTLE GRUP SEKS İTİRAFI

Halil Hazal'ın eşi Keziban Hazal'ın, kocası öldürülmesine rağmen oldukça rahat davranmasından şüphelenen polis kadını sorguya aldı. Keziban Hazal'ın cinayeti itiraf etmesinin ardından olayla ilgili komşuları Bülent Güzel ve eşi Kamile Güzel de gözaltına alındı. Cinayet nedeni ise polisi şaşırttı.

EŞİ DİYALİZE GİTTİĞİ ZAMAN...

Böbrek hastası eşi Halil Hazal'ın haftada 2 gün diyaliz merkezine giderek tedavi olduğunu belirten Keziban Hazal, bu süreçte kendisinin de komşu çiftle yakınlaştığını ve grup seks yaptıklarını anlattı. Keziban Hazal ilişkiden kocasının haberinin olması üzerine, rahat hareket edebilmek amacıyla cinayeti işlediklerini öne sürdü.

LEVYEYLE BAŞINA VURMUŞ

Haberin Devamı

Diğer şüpheli Bülent Güzel ise sorgusunda "Olay günü birlikte saat 23.00'e kadar oturduk. Ardından sokağa gezintiye çıktık. Tarlaların olduğu yere gittik. Biraz sohbet ettikten sonra yanımda bulunan demirle kafasına vurdum. Demiri ise olay yerinden yaklaşık 100 metre mesafede toprağa gömdüm" dedi. Cinayet aleti demir de gömülü olduğu yerde bulunurken, üç şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardında adliyeye sevk edilecek.