Türkiye (Son Dakika) Sevgilisine kaçan kız ortada kaldı

Sevgilisine kaçan kız ortada kaldı

Paylaş
Sevgilisine kaçan kız ortada kaldı

15 yaşındaki K.T İnegöl'den sevgilisinin yaşadığı Kocaeli'ne kaçtı. Ailesinin şikayeti üzerine Kocaeli'nde polisin aradığı çift motorsikletle kaçmak istedi. Kaza yaptılar. Sevgilisi motorsikleti ve sevgilisini olay yerinden bırakıp kaçtı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde üç ay önce Kocaeli'nden kaçırdığı 15 yaşındaki K.T. ile yaşayan M.E.'nin kaldığı ev, polisler tarafından tesbit edildi. Ekipleri görünce yakalanacağını anlayan M.E. sevgilisi ile motosiklete binip kaçmak istedi. Bu sırada motosikleti ile ağaca çarpıp kaza yapan M.E. kaçarken, hafif yaralanan genç kız ise hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

POLİS, KALDIKLARI YERİ TESPİT ETTİ

İnegöl'de yaşayan M.E. iddiaya göre üç ay önce sevgilisi olan K.T.'yi Kocaeli'nden, yaşadığı ilçeye kaçırdı. Polis genç kızın ailesinin şikayeti üzerine sevgililerin İnegöl'ün Yenimahalle semtinde kaldığını tespit etti. Bugün eve gelen polis ekiplerini gören M.E., K.T. ile birlikte motosikletine binerek kaçtı. Yaşanan kovalamaca sırasında M.E. Kaşkar Sokak'ta kontrolünü kaybedince motosikleti ile ağaca çarptı. Kazada genç kız hafif yaralanırken sıyrıklarla kurtulan M.E. ise kaçtı.

Ambulans ile hastaneye getirilen K.T. gazetecilerin sorusu üzerine, "O beni kaçırmadı. Ben kendisi ile isteyerek geldim" dedi. Hastanede müşade altında tutulan K.T. Kocaeli'nden çağrılan ailesine teslim edilecek. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Haberin Devamı