Gündem Sevgilisine laf söyleyen kuzenlerini vurdu

Sevgilisine laf söyleyen kuzenlerini vurdu

Paylaş
Sevgilisine laf söyleyen kuzenlerini vurdu

Sevgilisine laf söyleyen kuzenlerini vurdu

Şanlıurfa’da oturan, 19 yaşındaki İbrahim Direk, kız arkadaşı ile ilgili olumsuz konuşan 2 kuzenini av tüfeğiyle yaraladı.

Haberin Devamı

Olay, dün akşam saatlerinde merkeze bağlı Uğurlu Beldesi’nin Yukarı Güneşli Mezrası’nda meydana geldi. Çiftçi İbrahim Direk, mezrada birlikte dolaştığı ikisi de 18 yaşında olan kuzenleri Mehmet ve Ahmet Direk ile kız arkadaşı hakkında konuşmaya başladı. Kız arkadaşı ile ilgili olumsuz konuşmalarından rahatsız olan İbrahim Direk ile kuzenleri arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında sinirlenen İbrahim Direk, eve gidip duvarda asılı olan ağabeyinin ruhsatlı av tüfeğini alarak kuzenlerinin yanına döndü. Yeniden başlayan tartışma sırasında İbrahim Direk’in ateşlediği av tüfeğinden çıkan saçmalar Mehmet ve Ahmet Direk’e isabet etti.

Çeşitli yerlerinden yaralanan iki kişi, silah sesleri üzerine yakınları tarafından otomobille Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Haberin Devamı

Yaralı gençlerin tedavisine başlanırken, kuzenlerini vuran İbrahim Direk jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA