Türkiye (Son Dakika) Sevgilisini gece dövdü, sabah bıçakladı

Sevgilisini gece dövdü, sabah bıçakladı

Paylaş
Sevgilisini gece dövdü, sabah bıçakladı

Manisa'da, gece dövdüğü sevgilisi Münevver Şavk'ı, sabah da bıçakla 8 yerinden yaraladığı ileri sürülen Mustafa Serdar Ö, polis tarafından gözaltına alındı

Tunca Mahallesi, Yeşiltepe Caddesi’nde meydana gelen olayda, Manisa Kenan Evren Sanayi Sitesi’ndeki bir plastik doğrama atölyesinde işçi olarak çalışan Mustafa Serdar Ö., iddiaya göre, dün saat 23.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı birlikte yaşadığı Münevver Şavk’ı evinde dövüp, kaçtı.

Mustafa Serdar Ö.’nün evden ayrılmasın ardından Şavk, Manisa Devlet Hastanesi’ne giderek, darp raporu aldı. Şavk, daha sonra polise gidip şikayetçi oldu. Ancak, Mustafa Serdar Ö., bugün saat 09.30 sıralarında eve döndü. Mustafa Serdar Ö. ile sevgilisi Şavk arasında tekrar tartışma çıktı.

Mustafa Serdar Ö., Şavk’ı bu defa karın, göğüs, boyun ve yüzünden 8 bıçak darbesiyle yaralayıp evden çıktı. Kısa bir süre sonra tekrar eve dönen Mustafa Serdar Ö., polisi ve 112 Acil Servis’i aradı.

Mustafa Serdar Ö., eve gelen polis ve sağlık ekiplerine, "İşten geldim. Sevgilimi bıçakla yaralanmış olarak buldum. Bunu yapanı bulun" dedi.

Şavk, kanlar içinde hastaneye götürülmek üzere evden çıkartılırken polislere, kendisini sevgilisinin bıçakladığını söyledi. Kaldırıldığı Manisa Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan Şavk’ın sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Münevver Şavk’ın ifadesi üzerine tekrar eve dönen polis ekipleri, Mustafa Serdar Ö.’nün kaçtığını belirledi. Şüpheli, polisin bölgede başlattığı çalışma sonucu 1 saat sonra yakalanıp, gözaltına alındı. Mustafa Serdar Ö., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/DHA

Haberin Devamı