Türkiye (Son Dakika) Sevgilisinin yakınları tarafından dayak yedi!

Sevgilisinin yakınları tarafından dayak yedi!

Paylaş
Sevgilisinin yakınları tarafından dayak yedi!

İzmir'de mimar F.D., erkek arkadaşının yakınları tarafından öldüresiye dövüldü

Olay Enginar Festivali'nin düzenlendiği Urla'da, geçtiğimiz pazar günü yaşandı.

VATANDAŞLAR YETİŞTİ


İddiaya göre bir kadın arkadaşıyla festivale izleyici olarak giden F.D. akşam saatlerinde evine dönerken, Urla Jandarma Kavşağı'nda aracını park etti. ATM'den para çekmek isteyen genç kadına, eski sevgilisinin yakınları saldırdı. Yere düşen ve aldığı tekme darbeleriyle ağır yaralanan genç kadının imdadına çevredeki vatandaşlar ve kısa sürede olay yerine gelen polis yetişti.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI


Yeniasır'dan Fatih Şendil'in haberine göre polis tutanaklarına göre kesici ve delici aletle yaralandığı belirtilen genç kadın, tedavisinin ardından ifadesine başvurulmak üzere Urla Merkez Karakolu'na götürülürken genç kadına saldırdığı iddiasıyla 2'si kadın 3 kişi gözaltına alındı.

'HAYATIM TEHLİKEDE'


Yaşadığı dehşeti anlatan F.D, "Üzerime vahşice saldırıp, tehdit ve darp ettiler. Ben sevgilimin evli olduğunu bilmiyordum. Benim hayatımla oynadı ama beni kötü biliyorlar. Evli olduğunu öğrendikten sonra zaten bırakmak istedim. Ama buna izin vermedi. Ben daha önce de Torbalı'da yine eski sevgilimin ailesi tarafından darp edildim. Daha önce de beni, eski sevgilimle çıplak fotoğraflarımı aileme göstermekle tehdit ettiler. Bana yaklaşmama cezaları vardı ama yaklaştılar. Sürekli darp ediliyorum. Hayatım tehlikede ve can güvenliğim yok" dedi.

Haberin Devamı