Spor Sevilla Bayern Münih maçı canlı izle: Tivibu 3 şifresiz izle

Sevilla Bayern Münih maçı canlı izle: Tivibu 3 şifresiz izle

Paylaş
Sevilla Bayern Münih maçı canlı izle: Tivibu 3 şifresiz izle

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçlarında bugün birbirinden eşsiz iki maç yer alıyor. Bunlardan bir tanesi Juventus Real Madrid ikincisi ise Sevillla Bayern Münih maçı... Juventus Real Madrid maçının Cüneyt Çakır'ın yönetecek olması Türk futbolseverler tarafından daha bir önem arz ederken Sevilla Bayern Münih karşılaşmasının detayları da ayrı merak konusu...Peki, maç hangi kanalda ve saat kaçta?

Bu akşam futbolseverler futbola doyacak. Şampiyonlar Ligi çeyrek final müsabakaları 21.45'te başlıyor. Juventus Real Madrid; sevilla Bayern Münih karşılaşmaları göz ziyefeti verecek resmen. Juventus Real Madrid maçı 21.45'te TRT 1'den şifresiz yayınlanırken Sevilla Bayern Münih karşılaşmasının hangi kanalda ve saat kaçta olacağı merak ediliyor.

SEVİLLA BAYERN MÜNİH MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Sevilla Bayern Münih maçı bu akşam saat 21.45'te Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma Tivibu Spor 3'ten naklen verilecek.



Tivibu Spor 3 kanalını şifresiz izlemek için aşağıdaki linke tıklayarak bilgilierinizi doldurup başvuru yapmanız gerekiyor. Telefonda başvuru yapmak için ise sayfadaki numarayı çevirmeniz gerekiyor.

TİVİBU CANLI İZLE

Manchester United'ı eleyerek büyük bir sürprizi imza atan İspanyol ekibi Sevilla Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Munih ile karşılaşacak. Sevilla sahasındaki maçta avantajlı skoru alma peşinde. Beşiktaş'ı geçerek adını çeyrek finale yazdıran Alman devi Bayern Munih ise deplasmanda rakibini yenmenin hesaplarını yapıyor.

Sevilla’da Ever Banega kart cezasından, Bayern’de de Kingsley Coman, sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

Manu'yu elediler

Sevilla bu sezon Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda mücadele etmiş ve Liverpool'un ardından 9 puanla gruptan ikinci sırada çıkmıştı. İngiliz devi Manchester United ile eşleşen İspanyollar ilk maçta rakibi ile 0-0 berabere kalmış ikinci maçta ise deplasmanda 2-1'lik galibiyet alarak adını çeyrek finale yazdırmıştı.

1 kez yenildiler

Bayer Munih Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'nda mücadele etti. PSG ile aynı puanı alan Almanyar gruptan ikinci çıkarak son 16 turunda Beşiktaş ile eşleştiler. Grupta sadece PSG'ye yenilen Bayern Beşiktaş'ı iki maçta da yenerek çeyrek finalde Sevilla ile eşleşti.










Haberin Devamı