Magazin 'Sevişme sahnemiz çok güldürecek'

'Sevişme sahnemiz çok güldürecek'

Paylaş
'Sevişme sahnemiz çok güldürecek'

Kolpaçino Bomba'nın galasında herkes sevişme sahnesini konuştu

Şafak Sezer’in yönetmenliğini üstlenip başrolünü oynadığı ‘Kolpaçino Bomba’ filminin galası önceki akşamiş, sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış isimlerinin katılımıyla Kanyon’da gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Filmin İstanbul ve Yalova’da 5 hafta süren çekimlerinde Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Arzu Yanardağ, Ali Çatalbaş, Kemal İnci, Serkan Şengül, Tuğba Melis Türk, Ebubekir Öztürk, Ferdi Merter’in yanı sıra 700 figüran rol aldı.

‘Kolpaçino Bomba’ 17 Mart’ta Almanya, Hollanda, Avusturya, Belçika, İsveç, Norveç ve Fransa olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde de vizyona girecek. Gala öncesi basın toplantısı yapan oyuncular soruları yanıtlarken, Şafak Sezer’in oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.

Yedi yaşından itibaren herkesin filmi izleyebileceğini söyleyen Sezer, “Bu benim hikâyem. Bence en komik sahne sevişme sahnemiz. Eminim herkes çok gülecek. Eşimin seti bastığı ise doğru değil” diye konuştu.

Filmin diğer başrol oyuncusu Arzu Yanardağ ise “Şafak süper bir yönetmen. Onunla çalıştığım için mutluyum” dedi. Galaya Orhan Gencebay ve Sevim Emre, Hüsnü Şenlendirici, Bengü gibi ünlü isimler katıldı.

Haberin Devamı