Türkiye (Son Dakika) Sevmediği birine benzetti diye bıçakladı

Sevmediği birine benzetti diye bıçakladı

Paylaş
Sevmediği birine benzetti diye bıçakladı

Sivas'ta üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Tugay Tarıcı, evine giderken tanımadığı bir kişi tarafından bıçaklandı

Karşıyaka Mahallesi’nde yaşayan ve Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu 3’üncü sınıf öğrencisi olan Tugay Tarıcı’nın, 4 gün önce evine giderken tanımadığı bir kişi tarafından yolu kesildi.

Kimliği belirsiz kişi, iddiaya göre Tarıcı’ya, "Benim sevmediğim bir çocuk var. Ona çok benziyorsun’ diyerek laf attı. Bunun üzerine Tarıcı, şüpheliye kendisini tanımadığını belirterek olay yerinden uzaklaşıp evine gitti.

Evine gittiğinde yolunu kesen kişinin kapının önüne gelip beklediğini fark eden Tarıcı, şüphelinin yanına giderek tartışmaya başladı. Çıkan tartışma sırasında kimliği belirsiz kişi bıçağını çıkararak Tarıcı’ya saldırdı.

Kalbine doğru gelen bıçak darbesini engellemeye çalışan Tugay Tarıcı, sol ve sağ kolunun iç kısmından yaralandı. Komşusunun bahçesine kaçarak kendini kurtaran Tarıcı, olay yerine çağrılan ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Plastik cerrahi servisinde ameliyat olan Tarıcı’nın sağ kolundaki bıçak yarasının derin olmadığı, sol kolundaki bıçak darbesinin ise kol bölgesinden geçen arter, tendon damarları ile kas liflerine büyük zarar verdiği belirlendi.

Tarıcı’nın kolundaki hasar nedeniyle sol elinin parmaklarını da bir süre kullanamayacağı öğrenildi. Tarıcı’nın verdiği bilgiler doğrultusunda eşkal belirlemesi yapan polis, olay sonrası kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Halife YALÇINKAYA/DHA

Haberin Devamı