Magazin Şevval Sam: Öyle bir durum yok

Şevval Sam: Öyle bir durum yok

Paylaş
Şevval Sam: Öyle bir durum yok

"Yasak Elma" dizisinin iki oyuncusu Şevval Sam ve Eda Ece, önceki gece Beyoğlu’ndaydı

Bir mekanda eğlenen ikili, çıkışta muhabirlerle konuştu. Şevval Sam, Talat Bulut’un kendisine iftira attığı gerekçesiyle açtığı 100 bin TL’lik dava hatırlatılınca, "Şu an için öyle bir durum yok" dedi.

Haberin Devamı

NE OLMUŞTU?

Yasak Elma dizisinin sezon finalinden 1 hafta önce dizi setinde çalışmaya başlayan 19 yaşındaki kostüm sorumlusu Özge Ş. işi gereği kravatını düzeltmek istediği 62 yaşındaki Talat Bulut'un kendisini arka odaya çağırarak dudağından öptüğünü belirtmiş ve olayın hemen ardından da durumu ekip arkadaşlarıyla paylaştığını belirtmişti.

6 gün sonra mahkemeye başvuran Özge Ş.'in şikayeti üzerine olayı inceleyen Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı toplam 12 kişinin ifadesini dinledikten sonra taciz iddiasıyla ilgili Talat Bulut hakkında delil yetersizliğinden takipsizlik kararı vermişti.

Daha sonra Özge Ş.'in avukatı Sibel Önder'in karara yaptığı itiraz başvurusu da reddedilmişti.

İtiraz başvurusunun reddinin ardından; Talat Bulut, Şevval Sam'ın kendisini 'tacizci' diye yaftaladığını öne sürerek 100 bin liralık manevi tazminat istemişti.

Haberin Devamı

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açılan dava dilekçesinde Talat Bulut, davalı Şevval Sam'ın asılsız söylemleri ve duruşu nedeniyle kendisi ve ailesinin derinden sarsıldığını belirtmişti.