Merkez Seyhan Belediyesi, kısıtlama süresince hijyen, kültür ve sanat hizmetlerine devam etti

Seyhan Belediyesi, kısıtlama süresince hijyen, kültür ve sanat hizmetlerine devam etti

Paylaş
Seyhan Belediyesi, kısıtlama süresince hijyen, kültür ve sanat hizmetlerine devam etti

Seyhan Belediyesi, kısıtlama süresince hijyen, kültür ve sanat hizmetlerine devam etti

ADANA, (DHA)- SEYHAN Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında, sorumluluk alanında bulunan sokaklarda temizlik ve hijyen çalışması yaptı. Ayrıca kısıtlama boyunca belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayınlarla spor, konser ve tiyatro oyunları halkla buluşturuldu.
Seyhan Belediyesi ekipleri hafta sonu uygulanan kısıtlamada temizlik ve hijyen öncelikli çalışma yaptı. İşçiler, titiz bir çalışmayla atıkları toplayarak hijyen çalışması için sokakları hazır hale getirdi. Daha sonra temizlenen sokaklara gelen hijyen ekipleri, bölgeyi virüsten arındırdı. Belediye ekipleri, kısıtlamada görev yapan memur ve çalışanları da unutmadı. Ekipler, kamu ve çalışma izni olan işletmelerin çalışanlarına çorba ikramında bulundu. Ayrıca kısıtlama boyunca asfalt serme, kilitli parke döşeme ve sağlıklaştırma işlemleri de devam etti.
EVDE KALAN HALK UNUTULMADI
Seyhan Belediyesi kısıtlama günlerinde halka alternatif eğlence ve bilgilendirici canlı yayın programlarına da devam etti. Belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan hafta sonu akışı ‘Sabah Sporu’ ile başladı. Evde yapılabilecek pratik spor hareketleri, Belediye Spor Müdürlüğünde görevli eğitmenler tarafından uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Evinde kalmak durumunda olan ve arzu eden Seyhanlı’ya, basit spor hareketlerine eşlik ederek zamanını daha verimli kullanabilmesine imkan tanındı. Belediyenin sosyal medya hesabından ayrıca çocuk tiyatro oyunu, bilgilendirici programlar, kedi ve köpek bakım önerileri, hikaye ve masal anlatımı, kukla ve oyuncak yapımı ile şiir dinletisi yayını yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı