Merkez Seyhan Belediyesi, spor okullarında kurslara devam ediyor

Seyhan Belediyesi, spor okullarında kurslara devam ediyor

Paylaş
Seyhan Belediyesi, spor okullarında kurslara devam ediyor

Seyhan Belediyesi, spor okullarında kurslara devam ediyor

ADANA, (DHA)- SEYHAN Belediyesi’nin ilçe genelinde kendi spor komplekslerinde 5 branşta gerçekleştirdiği spor kursları koronavirüs tedbirleri kapsamında devam ediyor. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, spor okulu faaliyetlerinde öncelikli hedeflerinin Türk sporuna değişik branşlarda başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.
Seyhan Belediyesi’nin ilçe genelinde gerçekleştirdiği spor okulları çalışmaları, koronavirüs tedbirleri kapsamında devam ediyor. Haftanın belirli günleri ve 20 yaş altı gençlerin sokağa çıkma saatlerinde gerçekleştirilen spor okulu çalışmaları, Şakirpaşa Mega Spor Kompleksi, Gürselpaşa Tenis Kortu ve Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde yapılıyor. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, spor okulu faaliyetlerinde öncelikli hedeflerinin Türk sporuna değişik branşlarda başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.
Spor okullarına ilginin hayli fazla olduğunu belirten Başkan Akay, “Adanamız'dan, bugüne kadar Türk sporuna değişik branşlarda çok önemli spor adamları çıktı. Bu okullarımızdan da çıkacağına inanıyoruz. Hentbol, voleybol, basketbol, satranç ve tenis olmak üzere 5 branştaki kurslarımız deneyimli hocalarımız nezaretinde haftanın belirli günleri belediyemize ait spor tesislerimizde ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Futbol kurslarımıza pandemi nedeniyle ara vermiş bulunmaktayız. Değişik branşlardaki çalışmaların da startını yakın zamanda vereceğiz. Pandemi kurallarına göre çalışmalar yürütülüyor. Gençlerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı