Merkez Seyhan Belediyesi, ürettiği temizlik ürünlerini satışa sundu

Seyhan Belediyesi, ürettiği temizlik ürünlerini satışa sundu

Paylaş
Seyhan Belediyesi, ürettiği temizlik ürünlerini satışa sundu

Seyhan Belediyesi, ürettiği temizlik ürünlerini satışa sundu

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi sıvı sabun, çamaşır suyu, cam temizleyici, kireç çözücü, bulaşık deterjanı, yumuşatıcı gibi temizlik ürünlerini üretip, Seyhan Halk Pazarı’nda ekonomik fiyatlarla halka sundu.
Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi, boya, oyuncak, kompost gübre, işçi kıyafetlerinden sonra, sıvı sabun, çamaşır suyu, cam temizleyici, kireç çözücü, bulaşık deterjanı, yumuşatıcı gibi temizlik ürünlerini üretip, Seyhan Halk Pazarı’nda ekonomik fiyatlarla halka sundu.
Temizlik ürünlerinin toplum sağlığı için olmazsa olmaz ürünler arasında yer aldığını aktaran Başkan Akay, pandemi nedeniyle temizlik ürünlerinin daha da önemli hale geldiğini kaydetti. Akay, “Pandemiyle mücadelenin en önemli unsurlarından biri temizlik ve hijyen. Temizlik ürünleri aile bütçesinde önemli bir miktar tutuyor. Vatandaşlarımızın kaliteli ve ucuz temizlik ürünlerine erişimini sağlamak, tasarruf ederek aile bütçelerine katkıda bulunup yaşam kalitelerini artırmalarına yardımcı olmak istiyoruz” diye konuştu.
İleriki süreçte üretilen ürün çeşidini artırıp ahşap temizleyici, Arap sabunu, bulaşık ve çamaşır makinesi deterjanı da üretmeyi planladıklarını dile getiren Başkan Akay, “Amacımız Seyhan’da yaşayan vatandaşlarımızın daha mutlu, refah, huzurlu bir yaşam sürmesi. Bunun için üretiyoruz, üretmeye devam edeceğiz. Çünkü Seyhanlı her şeyin en iyisini layık” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı