Seyhan Seyhan, Türkiye Kupası'na hazır

Seyhan, Türkiye Kupası'na hazır

Paylaş
Seyhan, Türkiye Kupası'na hazır

Seyhan, Türkiye Kupası'na hazır

ADANA,(DHA)- DEPLASMANLI Erkekler Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Hentbol takımı geçtiğimiz Pazar günü Serinevler Spor Salonu’nda konuk ettiği Rize Gençlik Spor’u 34-33 yenerek ilk devreyi mutlu tamamladı.
İlk devreyi galibiyet ile tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Seyhan Belediyespor Antrenörü Mehmet Bilbek, "Rize temsilcisi karşısında aldığımız galibiyet ile 11 puanımız bulunmakta ve 7.sırada yer almaktayız. 1 aylık verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip 2.yarıda daha az puan kayıplarına uğrayarak başarılı neticelerin altına imza atmak istiyoruz.Bunu da başaracak gücümüz var" dedi.
TÜRKİYE KUPASI’NA KATILACAKLAR
İzmir’de 18-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye Kupası karşılaşmalarına katılacaklarını da sözlerine ekleyen Bilbek, " Grubumuzda, Nilüfer Belediyesi,Göztepe ve Birinci lig takımlarından Aydın PTT takımları bulunmakta. İlk maçımızı Perşembe günü Aydın PTT Spor Kulübü ile oynayacağız. Türkiye Kupası karşılaşmaları lig öncesi iyi bir ön hazırlık olacak. Hedefimiz bir üst tura yükselmek. Kupa mesaisinin ardından ikinci yarı için ilimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 11 Ocak’ta kendi sahamızda Ankara Hentbol İhtisas takımını konuk edeceğiz."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı