Merkez Seyhanlı kadın atletler, Süper Lig'de

Seyhanlı kadın atletler, Süper Lig'de

Paylaş
Seyhanlı kadın atletler, Süper Lig'de

Seyhanlı kadın atletler, Süper Lig'de

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyespor Kulübü'nün kadın atletizm takımı, Turkcell Kadınlar Atletizm Süper Ligi'ne yükseldi.
Seyhan Belediyespor Kulübü başarı çıtasına bir yenisini daha ekledi. Mavi-Beyazlıların kadın atletizm takımı, 4-5 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen Birinci Lig Final Yarışları'nı en yakın rakibinin 30 puan önünde 125 puanla tamamlayarak Türkcell Kadınlar Atletizm Süper Ligi'ne yükselme başarısı gösterdi.
Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay, bu başarıyla gururlandıklarını belirtti. Başkan Akay, "Spora yaptığımız destekler başarı ile sonuçlanmakta. Bu da bizleri mutlu ediyor. Bunun devamı da gelecek. Erkek takımımızdan sonra kadınlarda da, Adanamız'ı, Süper Lig'de en iyi şekilde temsil etmeye kararlıyız. Atletizm sporunda marka olacağız” dedi.
SÜPER LİG'DE GÜÇLÜ RAKİPLERLE KARŞILAŞACAK
Seyhan Belediyespor Kulübü Atletizm Koordinatörü Serdal Kadıoğlu da yeni sezonda, Fenerbahçe SK, Beşiktaş SK, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve ENKA, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, İzmir Gaziemir Belediyespor Kulübü, Trabzon Karayolları Spor Kulübü gibi güçlü takımların yer aldığı Turkcel Atletizm Süper Ligi'nde mücadele edeceklerini belirtti. Kadıoğlu, "Şampiyonluğu, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a armağan ediyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı