Magazin Sezen Aksu’nun en sevilen şarkılarını, sokak müzisyenlerinin seslendirdiği belgeselin adı nedir?

Sezen Aksu’nun en sevilen şarkılarını, sokak müzisyenlerinin seslendirdiği belgeselin adı nedir?

Paylaş
Sezen Aksu’nun en sevilen şarkılarını, sokak müzisyenlerinin seslendirdiği belgeselin adı nedir?

Hadi bu akşam yarışmacılara 30 bin TL'lik ödül dağıtacak. Uygulama sevilen sanatçımız Sezen Aksu'dan bir soruyla yarışmacıların karşısına çıkacak. Sezen Aksu’nun en sevilen şarkılarını, sokak müzisyenlerinin seslendirdiği belgeselin adı nedir?

13 Kasım akşam ipucu sorusu belli oldu. Yarışma bugün 30 bin TL ödül dağıtıyor. İpucu sorusu ise "Minik Serçe"den geliyor. Uygulamanın kullanıcılarına geçtiği ipucu soru ise şu şekilde: "Efsane sanatçımız Sezen Aksu’nun en sevilen şarkılarını, sokak müzisyenlerinin seslendirdiği bir belgesel vardı. Bakalım bu belgeselin ismini hatırlayabilecek misin?"

Haberin Devamı

CEVAP: SEZEN SOKAKTA

Erkan Güleryüz’ün hikayesini yazdığı, Bedran Güzel’in ise yönetmenliğini üstlendiği “Sezen Sokakta” belgeseli tamamlandı.

1.5 SENEDE ÇEKİLDİ

Hazırlıklarına yaklaşık 1.5 sene önce başlanan “Sezen Sokakta” belgeselinin çekimleri tamamlandı. Belgesel Sümela Manastırı’ndan Kapadokya’ya, Beyoğlu’ndan Eskişehir’e Türkiye’nin birçok farklı noktasında kaydedildi ve toplam 10 unutulmaz Sezen Aksu şarkısı yorumlandı. Belgeselin son çekimleri, Aksu’nun evinin de bulunduğu Kanlıca’da yapıldı.