Spor 'Sezer'i Başkan istedi'

'Sezer'i Başkan istedi'

Paylaş
'Sezer'i Başkan istedi'

Ahmet Kavalcı bugün öğle yemeğinde Siyah Beyazlı takımı takip eden basın mensupları ile bir araya geldi

1 Temmuz'da başlayan kampın ilk gününden itibaren takımla birlikte olan Kavalcı, yarın yeni transferlerden Sezer Öztürk ve Pedro Franco'nun Almanya'ya geleceğini söyledi.

Haberin Devamı

Kavalcı bir gazetecinin, "Futbol direktörü Önder Özen'in bir süre önce yaptığı basın toplantısında 'Fenerbahçe kadrosunda oynayan veya geçmişte oynamış olan futbolcularla ilgilenmiyoruz' açıklamasına rağmen Sezer Öztürk neden transfer edildi" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Sezer Öztürk bir senedir ilgilendiğimiz bir futbolcudur. Geçen sezon başında da Sezer'i kadromuza katmak istemiştik, ancak transfer gerçekleşmemişti. Sezer transferi direkt başkanımız Fikret Orman'ın girişimi ile olmuştur.

Futbol direktörümüzün bu transfer ile ilgili bir tasarrufu olmamıştır. Bu transferin oluşum şekli diğer transferlerimizden farklıdır. Direktörümüz Önder Özen'in açıklaması kendi çalışmaları ile alakalıydı. Sadece bu transfer, başkanımız isteği ile gerçekleşmiştir."

Haberin Devamı

"ENERAMO'YU KADROMUZA KATMAK İSTİYORUZ"

Kavalcı, Beşiktaş'ın bir süredir ilgilendiği Michael Eneramo transferinde son aşamaya geldiklerini ve bir aksilik çıkmaması halinde Nijeryalı oyuncu ile anlaşabileceklerini söyledi.

DHA