Magazin Sezgin Erdemir kimdir? Diriliş Ertuğrul Sungur Tekin kimdir?

Sezgin Erdemir kimdir? Diriliş Ertuğrul Sungur Tekin kimdir?

Paylaş
Sezgin Erdemir kimdir? Diriliş Ertuğrul Sungur Tekin kimdir?

Diriliş Erturğul dizisinde Ertuğrul'un ağabeyi Sungur Tekin rolü ile karşımıza çıkan Sezgin Erdemir kimdir? Sezgin Erdemir kaç yaşında, nerelidir? İşte detaylar

Diriliş Ertuğrul'un 109. bölümünde Sungur Tekin'in obaya dönmesiyle herkes Sezgin Erdemir'i ve canlandırdığı karakter Sungur Tekin'in tarihte kimdir olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Sungur Tekin'e dizide can veren Sezgin Erdemir nereli, eşi, kaç yaşındadır, nerelidir?

SEZGİN ERDEMİR KİMDİR?


1976 İstanbul doğumlu olan Sezgin Erdemir 1,87 boyunda Türk oyuncudur. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik mezunudur. Uzun yıllardır oyunculuk yapan başarılı oyuncu Koçum Benim dizisi ile tanınmaya ve sevilmeye başlamıştır. Koçum benim dizisinin yanı sıra kertenkele (celal rolüyle) yol arkadaşın (prodüktör rolüyle) ve krem dizilerinde toplam 11 dizide rol almıştır. Dizilerin yanı sıra bir çok filmde de rol almıştır. Bunlar muska (celal rolüyle), kirli oyunlar (4. Murat rolüyle), kösem sultan Mahpeyker (bostancıbaşı ali ağa rolüyle), sultan Avrupa’da ( şehzade murat rolüyle) gibi toplam tane sinema filmlerde oynamıştır. Sezgin Erdemir şimdi ise Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almaktadır.