Spor Sharapova zorlanmadı!

Sharapova zorlanmadı!

Paylaş
Sharapova zorlanmadı!

Sezonun ikinci "grand slam" tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek kadınlarda son şampiyon ve 2 numaralı seri başı Rus Maria Sharapova, Tayvanlı Su-Wei Hsieh'i 6-2 ve 6-1'lik setlerle 2-0 mağlup etti

Tek kadınlarda son şampiyon ve 2 numaralı seri başı Rus Maria Sharapova, Tayvanlı Su-Wei Hsieh'i 6-2 ve 6-1'lik setlerle (2-0) zorlanmadan geçti. 4 numaralı seri başı Polonyalı Agnieszka Radwanska, İsrailli rakibi Shahar Peer'i 6-1'lik iki set sonunda, 2011 şampiyonu 6 numaralı seri başı Çinli Li Na da İspanya'dan A. Medina Garrigues'i 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenerek, ikinci turun yolunu tuttu.

8 numaralı seri başı Alman Angelique Kerber, vatandaşı Mona Barthel'i, 10 numaralı seri başı Danimarkalı Caroline Wozniacki ise Büyük Britanyalı Laura Robson'ı 2-0'lık skorla elerken, dünya 40 numarası Rus Svetlana Kuznetsova, 22 numaralı seri başı vatandaşı Ekaterina Makarova'yı 2-0 mağlup ederek, 2009 kazandığı şampiyonluğun tesadüf olmadığını gösterdi.

Eşleşmelerin diğer favori isimleri Roberta Vinci, Sloane Stephens, Carla Suarez Navarro, Kirsten Flipkens, Varvara Lepchenko ve Francesca Schiavone ikinci tur vizesi alırken, 24 numaralı seri başı Julia Goerges, Zuzana Kucova'ya ve 28 numaralı seri başı Tamira Paszek ise Melanie Oudin'e 2-0 yenilerek, turnuvaya veda etti.

Haberin Devamı