Magazin Shiloh gittikçe erkeğe benziyor!

Shiloh gittikçe erkeğe benziyor!

Paylaş
Shiloh gittikçe erkeğe benziyor!

Kısacık saçları ve erkeksi kıyafetleriyle bir erkek çocuğu gibi görünen Shiloh'nun bu durumunu, ABD'nin magazin dergileri masaya yatırdı: Bu hali kimlik bunalımı yaşatabilir

Doğduğu günden bu yana magazin basının gözdesi olan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızları Shiloh, zamanla küçük bir erkek çocuğuna benzemeye başladı. Geçtiğimiz günlerde ailesiyle birlikte Paris'te görüntülenen Shiloh'nun kısacık saçları ve erkeksi kıyafetleri görenleri şaşırttı.

TRAVMA YAŞAYABİLİR

Birkaç yıl öncesine kadar kız çocukları gibi giyinen ve uzun saçlarıyla boy gösteren Shiloh'nun bugünkü hale gelmesinde annesi Angelina Jolie'nin etkili olduğu söyleniyor. Erkek kardeşleri Maddox ve Pax'in kıyafetlerini de giymeye başlayan küçük kızın bu durumu Amerika'nın ünlü magazin dergilerinin de dikkatini çekti. Life&Style ve In Touch gibi ünlü magazin dergilerine konuşan uzmanlar, annesi Angelina Jolie'nin bu tercihleri nedeniyle Shiloh'nun psikolojisine zarar verebileceğini iddia etti.

Dergiye konuşan çocuk gelişim uzmanları, Shiloh'nun içinde bulunduğu durumun onun gelişimini olu şeklinde yorumlarda bulundu.

YAŞITI SURI PRENSES GİBİ GİYİNİYOR!

Binlerce dolar değerindeki kıyafetleriyle defalarca haber olan Tom Cruise ve Katie Holmes'ün kızları Suri, Shiloh'nun aksine prensesler gibi giyiniyor. Uzun saçları, aksesuvarları ve şıklığıyla dikkat çeken Suri, Shiloh'dan çok farklı...

Haberin Devamı

Sabah