Spor Shinji Kagawa zamanı

Shinji Kagawa zamanı

Paylaş
Shinji Kagawa zamanı

Beşiktaş’ın Japon transferi Shinji Kagawa, Antalya deplasmanında oyuna girdikten sonra 3 dakikada iki gol atınca, sosyal medyanın en merak edilen ismi oldu. Siyah beyazlı taraftarlar, futbolcunun model sevgilisi Maggy Natsuki’yi de takibe aldı.

Antalya maçında oyuna girdi, topla ilk buluşmasında ağları sarstı. 2 dakika sonra kaleciyi bu kez frikikten avladı. Beşiktaş kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Japon futbolcu, Kara Kartal’da artık yeni fenomen oldu.

Haberin Devamı

ŞARKISI BİLE YAPILDI

İlk maçında tarihe geçen Shinji Kagawa için taraftarlar hemen bir şarkı besteledi. Şarkının sözleri şöyle: “Ooo Shinji... Yarın olmaz Shinji... Hemen Shinji Shinji... Shinji gol gol gol...” Ara transfer döneminin son gününde sürpriz bir hamle yapan Beşiktaş, Alman ekibi Dortmund’dan Shinji Kagawa’yı kadrosuna katmıştı. 1 yıllığına kiralanan Japon futbolcu, yeni takımıyla sadece 2 antrenmana çıkmasına rağmen, Antalya kafilesine dahil edilmişti. Teknik Direktör Şenol Güneş, 81’de yeni yıldızını sahaya sürdü. O da beklentileri fazlasıyla karşıladı ve 3 dakika içinde iki gol atıp, Beşiktaş taraftarını mest etti.

KIZ ARKADAŞINI TAKİBE ALDILAR

Siyah beyazlı taraftarlar, futbolcunun model sevgilisi Maggy Natsuki’yi de takibe aldı. Maggy Natsuki'nin annesi Japon, babası Kanadalı. Güzel model Instagram hesabından cesur pozlarını paylaşıyor.

Haberin Devamı

FORVET ARKASINA GEÇECEK

Shinji Kagawa bu performansıyla takımdaki diğer yıldızları da unutturdu. Ne devre arasında Fulham’a giden Babel ne de yol ayrımındaki Quaresma gündemde. Siyah-Beyazlı takımda artık yeni moda Shinji Kagawa... Şenol Güneş de bundan sonraki oyun planını Japon futbolcunun üzerine kuracak. Adem Ljajic’i sol kanada çekecek olan tecrübeli hoca, forvet arkasında Kagawa’ya şans verecek. Güneş, böylece Burak’ın da etkinliğinin artacağını düşünüyor.

KLASINI KONUŞTURDU

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Kagawa’yı öve öve bitiremedi. “Bu daha başlangıç” diyen Ürkmezgil, “İki idmanla bunu yaptı. Tabi gollerden daha önemli olan; takım arkadaşlarının onu nasıl sahiplendiğidir. Kagawa’nın gelişi, taraftar sayısını da artıracak. Beşiktaş’ı güzel günler bekliyor” ifadesini kullandı.

TSUBASA'YA BENZETTİLER

Kagawa’yı, çizgi film karakteri Tsubasa’ya benzeten taraftarlar “Kagawa diye aldık, Tsubasa çıktı” dediler. Kaptan Tsubasa’nın maceraları ‘Küçük golcü’ adıyla yayınlanmıştı.

DÜNYA BASININDA MANŞETLERE ÇIKTI

Kagawa’nın 3 dakika içinde girer girmez 2 gol bulması, dünya basınının da gündemine oturdu. İşte atılan başlıklar.

Haberin Devamı

AP (Amerika): “Kagawa, ilk maçında 3 dakikada 2 golle yıldızlaştı.”

Mikkansports (Japonya): “İki dakikada iki gol... Türkiye’de herkesi şaşırtan siftah.”

Sport1 (Almanya): “Kagawa Türkiye’de turboya takarak başladı.”

Bild (Almanya): “Kagawa çılgınlığı... Dev bir gösteri sergiledi. “

Daily Mail (İngiltere): “Kagawa ilk maçında, 3 dakikada attığı 2 golle yıldızlaştı.”

Tuttomercato (İtalya): “Kagawa ilk maçında alevler içinde.”

L’equipe (Fransa): “Kagawa, Beşiktaş’taki ilk maçında duble yaptı.”