Magazin Show TV’nin Servet dizisine büyük şok!

Show TV’nin Servet dizisine büyük şok!

Paylaş
Show TV’nin Servet dizisine büyük şok!

Başrollerinde Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in rol aldıkları ve bu hafta 2. bölümüyle ekrana gelen Servet dizisi, reytingiyle büyük hüsrana uğrattı

Dün akşam (19 Nisan) 2. bölümüyle ekrana gelen dizi ancak özetiyle Total’de 22. sırada yer alabildi. Yayınıyla ise 28. sıradaydı. Servet dizisi AB kategorisinde de geçtiğimiz haftaya göre gerileyerek 27. sırada yer bulabildi.

İlk bölümü 12 Nisan akşamı yayınlanan dizi, Total’de 25., AB’de 15. sıradaydı. Yeni bölümüyle aldığı reytinge bakılınca dizinin akıbeti de ortaya çıkmaya başlıyor. Show TV, bu reytinglerle diziye daha ne kadar şans verir bilinmez ancak Servet’in durumu pek de iyi görünmüyor!

Kiralık Aşk’ın yapım firması olan Ortaks Yapım’ın dizisi olan Servet, konusu ve oyuncularıyla dikkat çekeceği düşünülen bir diziydi. Önce Cuma günü olarak belirlenen yayın günü, daha sonra Perşembe’ye kaydırılmıştı. Dizinin gün seçimi de tartışılmıştı. Ancak 2. bölümüyle düşük reyting alan dizinin çok fazla ekranda kalmayacağı da Show TV’nin Tehlikeli Karım dizisine bakarak anlaşılıyor. Kanal, Tehlikeli Karım’ın da reytingleri için bir kaç hafta beklemiş ancak daha sonra final kararı almıştı.

SERVET DİZİSİNİN KONUSU


Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak dizisinin konusu şöyle; Ferah Feza (Bahar Şahin) her yıl 18 yaşını doldurup, kaldıkları yetiştirme yurtlarından ayrılmak zorunda olan binlerce gençten biriydi. Ancak diğerlerinden önemli bir farkı vardı, kimsesiz değildi. Henüz bilmese de büyük bir ailesi vardı ve hayalini bile kuramayacağı kadar zengindi. Can Yiğit (Yusuf Çim) 29 yaşındaydı. Tıpkı Ferah gibi anne ve babasını kaybetmişti. Evlatlık gibi büyümüş olsa da ülke çapında önemli bir iş adamının kanatları altında, onun oğlundan farksız, her istediğini yapabilecek güçteydi. Bu yaşta kimsenin kolay sahip olamayacağı bir güce ve paraya sahipti, bu büyük aileyi yönetiyordu.

Fettah Holding’in sahibi Kudret Fettah’ın(Ali Sürmeli) talimatıyla asıl kimliğini bilmediği Ferah’a, hakkı olan serveti vermek için yola çıktığında bu yolun hem Ferah’ın hem de kendisinin sınavı olacağını bilmiyordu. Can ve Ferah, paylaşılamayan dev bir servet için yapılan kavganın ortasında kaldılar. Herkesin kendi servetini aradığı bu hayatta zorlu sınavlardan geçeceklerdi; Can, Ferah için kendisinin bile tahmin edemeyeceği kadar ileri gidecek her şeyi, herkesi karşısına alacaktı. Birbirlerini yaşatmak için saf aşklarından vazgeçmeleri gerekiyordu. Bu kirli kavga servet peşinde koşan herkesi içine çekecek, temiz kalmayı başaranlar hayattaki servetlerine kavuşacaktı.

Televizyon Gazetesi

Haberin Devamı